Ντοκουμέντο: Οι "μετανάστες" απο Πακιστάν που δεν έχει πόλεμο! γκρεμίζουν τις πύλες στη Μόρια! (βίντεο)
Ντοκουμέντο: Οι μετανάστες γκρεμίζουν τις πύλες στη Μόρια! (βίντεο)

Φαίνεται να μην υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις - Οι μετανάστες του hotspot φωνάζουν, βρίζουν, ανάβουν φωτιές - Διαμαρτυρίες για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλωβισμό τους στο νησί

Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια που ξέσπασαν ξαφνικά στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο, δημιουργεί προβληματισμό και προκαλεί ανησυχία, καθώς εκατοντάδες λαθρο, κυρίως από το Πακιστάν! που εχει πόλεμο(?), διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλωβισμό τους στο νησί.

Το ντοκουμέντο δείχνει τους μετανάστες σε εξαιρετικά ανήσυχη κατάσταση. Κάποιοι εξ αυτών φωνάζουν «insallah!» πετούν αντικείμενα και κινούνται απειλητικά. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι φαίνεται να μην υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις, τουλάχιστον όχι εντός του οπτικού πεδίου που αποτυπώνεται από τα τηλεοπτικά πλάνα που εξασφάλισε και δημοσίευσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι μετανάστες του hotspot φωνάζουν, βρίζουν, ανάβουν φωτιές κάποιοι μοιάζουν να έχουν διάθεση για βανδαλισμούς. Ένας από το πλήθος τρέχει στην περίφραξη και κουνάει το συρματόπλεγμα. Άλλοι παρευρισκόμενοι, σαν να περίμεναν το συγκεκριμένο «σύνθημα», τρέχουν με ορμή προς την περίφραξη, ρίχνουν τις πύλες και ανοίγουν το δρόμο στους μετανάστες να βγουν από το hotspot.

Μετά την εκδήλωση της εξέγερσης, οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Ασύλου εγκατέλειψαν τους χώρους εργασίας τους οι οποίοι στη συνέχεια πυρπολήθηκαν από τους διαμαρτυρόμενους.Στο hotspot επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσβησε τη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να καούν τουλάχιστον 8 κοντέινερ, ενώ διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε μέσα στο κέντρο καταφέρνοντας να αποκαταστήσει την τάξη.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Δειτε την ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΒΩΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΜΕΝΟΣ! Εμετο προκαλεί!Και υπαρχουν Έλληνες που τον ψυφιζουν.Εχει το θράσος να μηλα για Έλληνες που που υπερασπίζουν την Μακεδονία μας! ΞΥΠΝΗΣΤΕ Έλληνες δεν έμεινε χρόνος. Θα ΓΗΝΕΤΕ ΣΚΛΑΒΗ των Εβραίων Σιωνιστών.Δεν υπαρχει πλεον καμμια αμφιβολια. Το εμβολια δεν ειναι γιαλλο σκοπο, παρα να ας εξοντωσουν.Καμμια αμφιβολια.Ο αλλος τροπος να μα εξοντωσουν ειναι οι Λαθρω που περιμενουν την διαταγη για να μας εξοντωσουν.Το χουφταλο ο Σόρος, οτι κανει το κανειδιοτι ειναι σε συναγωνισμό με τους αλλους πάμπλουτους Εβραιου, που δεν εχουν να κανουν τιποτε αλλο παρα πως να μας εξοντωσουμο Τσίπρα στο Δεκ, 10 11, 2018 υπεγραψε στην Συνελυση του Εβραικου Σιωνιστικου ΟΗΕ 80 Εκατομοιρα Λαθρω. Εμεις εινα στα παρόντες και το ακουσαμε αυτοι οι αριθμοι ανακοινώνοντας μονον στην Συνέλευση. Ποτε δεν μπορειτε να τους ζητήσετε.Σημερα στην Ελλάδα υπαρχουν 1 Εκατομοιριο Εβραίοι και γυρω στα 9 Εκατομοιρια Λαθρω. Θα σας πάρουνε τα στιυια σας, κυβερνουν ηδη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications