Νέα πληρωμένη προπαγάνδα το ηλεκτρονικό τσιγάρο “χαλαρώνει” την άμυνα του οργανισμού
Νέα πληρωμένη προπαγάνδα το ηλεκτρονικό τσιγάρο “χαλαρώνει” την άμυνα του οργανισμού

Νέα έρευνα από το πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας διαπίστωσαν πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλάζει εκατοντάδες γονίδια που βοηθούν την άμυνα του αναπνευστικού συστήματος.

Γνωρίζουμε ήδη πως το τσιγάρο τροποποιεί τα επιθηλιακά κύτταρα της αναπνευστικής οδού. Όμως σύμφωνα με την μελέτη του πανεπιστημίου που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Physiology, το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει ακριβώς την ίδια επίδραση. Δηλαδή, εμποδίζει την άμυνα των αεραγωγών του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

Ωστόσο, η έρευνα αυτή δεν μπορεί ακόμα να συσχετιστεί με μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον οργανισμό ή με την εμφάνιση ασθενειών όπως ο καρκίνος, ή η πνευμονοπάθεια, όμως επιβεβαιώνει προηγούμενες μελέτες που υποστηρίζουν πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι “αθώο”.

Η απόδειξη αυτή εντυπωσίασε τόσο πολύ τους ερευνητές που επανέλαβαν τα πειράματα. Αυτό που υπογραμμίζουν είναι πως χρειάζονται περισσότερες έρευνες για τις επιπτώσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου και πως αδυνατούν ακόμα να γνωρίζουν επακριβώς τις βλαβερές επιπτώσεις του καθώς χρειάζονται 10 - 15 ώστε να έχουν μία σαφή εικόνα. ΠΡΟΣΟΧΗ δείτε το βίντεο, γιατι αυτά δεν παίζουν στα μεγάλα μέσα μαζικής καταστολής, ειδικά τωρα που έγιναν ολα σιωνιστικά ,μεσώ του διεθνές κομμουνισμού, που κανει πόλεμο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατι έχασε maney!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications