Τη νέα υπηρεσία Taper2Go εγκαινίασαν τα ΚΤΕΛ για τους βουτυρομπεμπέδες. και κακομαθημένα
 Τη νέα υπηρεσία Taper2Go εγκαινίασαν τα ΚΤΕΛ

Η νέα υπηρεσία θα δίνει τη δυνατότητα αποστολής συσκευασμένου φαγητού -τα γνωστά τάπερ- σε όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, και αναμένεται να ανακουφίσει σημαντικά τους φοιτητές αλλά και τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με την εταιρεία, με βασική μηνιαία συνδρομή μόνο 50 Ευρώ δίνεται η δυνατότητα αποστολής 10 πακέτων φαγητού κάθε μήνα, ενώ με το μεγαλύτερο πρόγραμμα «Απεριόριστα Τάπερ Προς Όλους» με 100 Ευρώ μηνιαίως υπάρχει δυνατότητα ακόμα και καθημερινής αποστολής, με στάση του λεωφορείου για παραλαβή στο σπίτι του γονέα και παράδοση ντελίβερι απ’ευθείας στην κατοικία του φοιτητή.

Τέλος, όπως αναφέρει η εταιρεία, τα φαγητά θα τοποθετούνται σε ειδικούς θερμοθαλάμους που θα διαθέτουν τα λεωφορεία στο χώρο αποσκευών, κοντά στην μηχανή του λεωφορείου, ώστε να διατηρούνται ζεστά μέχρι την άφιξη τους στο προορισμό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους ΚΤΕΛ της περιοχής τους, τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.
Και κάπως ετσι δημιουργούνται μαμούχαλοι, και ψωνισμένες που δεν ξερουν να φτιάξουν ούτε αυγά! ούτε να το είχε στημένο η ελιτ ! να τα εχουν ολα έτοιμα τα μ@λακισμενα οι τελευταίες γενεές, μην κάτσουν και μαγειρέψουν! γιαυτό κατάντησε ετσι ο κόσμος !και μετα το παίζουν και κάποιοι/κάποιες όλοι αυτοι που κρέμονται απο τα φουστάνια της μαμακας τους ακομα και 30 χρόνων!και δεν ειναι θέμα κρίσης αυτο γίνεται απο το 1990 γιαυτό γέμισε ο τόπος άχρηστους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications