13 Οκτ 2016

Θεσσαλονίκη: 60ετής φυλάκιση για το σάτυρο δάσκαλο που ασέλγησε σε 10 μαθήτριές του

Θεσσαλονίκη: 60ετής φυλάκιση για το σάτυρο δάσκαλο που ασέλγησε σε 10 μαθήτριές του

Σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε χαρτζιλίκι στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε να μην τον αποκαλύψουν

Καταδικάστηκε σε 60 χρόνια κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο δάσκαλος που κατηγορούνταν για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος δέκα μαθητριών. Ο 52χρονος δάσκαλος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι στήθηκε σκευωρία σε βάρος του από τις μαθήτριες. Έκανε λόγο, μάλιστα, στην απολογία του για μυθεύματα ανήλικων κοριτσιών...

Το περιστατικό συνέβη πέρυσι τον Νοέμβριο. Όπως είχε τότε ανακοινώσει η αστυνομία, προχώρησαν στη σύλληψη του στο πλαίσιο σχετικού εντάλματος έπειτα από δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου, ο οποίος είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της πόλης.

Ο συλληφθείς εκπαιδευτικός βαρυνόταν με τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών, προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής και απειλής. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας, της Διεύθυνσης Δημοτικού σχολείου και Εκπροσώπου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες, ο 51χρονος προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος ακόμη εννέα ανηλίκων μαθητριών (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα).

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε χαρτζιλίκι στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε να μην τον αποκαλύψουν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Θεσσαλονίκη: 60ετής φυλάκιση για το σάτυρο δάσκαλο που ασέλγησε σε 10 μαθήτριές του
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications