25 Οκτ 2016

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ρωσία παρουσίασε το νέο πυρηνικό πύραυλο RS-28 Sarmat που θα τεθεί σε λειτουργία το 2018.

Το νέο αυτό “θανατηφόρο” οπλικό σύστημα παρουσιάστηκε εν μέσω προειδοποιήσεων Αμερικανών στρατηγών ότι ένα πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας ή της Κίνας θα ήταν εξαιρετικά θανατηφόρος και γρήγορος, αλλά και ενώ το θερμότερο της έντασης μεταξύ των σχέσεων της Ρωσίας με τη Δύση έχει ανέβει επικίνδυνα με “πυρηνικό” μάλιστα τόνο.

Ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος RS-28 Sarmat λοιπόν θα έχει ισχύ τόσο μεγάλη που θα μπορεί να καταστρέψει μία χώρα μεγέθους της Γαλλίας. Κι αυτό γιατί θα διαθέτουν 10-15 κεφαλές MIRV, οι οποίες δηλαδή θα περιέχουν πολλαπλές επιμέρους κεφαλές, οι οποίες θα κινούνται αυτόνομα προς ξεχωριστό στόχο, ορισμένες ενδεχομένως και ψεύτικες, ενώ αναφέρεται ότι η ταχύτητα κεφαλών προς τον στόχο θα είναι υπέρ-υπερηχητική φθάνοντας ταχύτητες από 7-12 Mach!

Αποτέλεσμα αυτού είναι, πώς καθίσταται εξαιρετικά δυσχερής, αν όχι αδύνατη, η αναχαίτιση του από οποιοδήποτε σήμερα γνωστό αντιβαλλιστικό σύστημα, ενώ θα διαθέτουν πλήθος αντιμέτρων με στόχο επίσης την αποτροπή αναχαίτισης του.
Ο νέος διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος είναι πρόθεση του Κρεμλίνου να αντικαταστήσει τους βαλλιστικούς πυραύλους κλάσης SS-18 Satan.

Πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Γιούρι Μπορίσοφ, είχε αναφέρει ότι οι νέοι ICBM θα είναι διαθέσιμοι σε διάφορες διαμορφώσεις, ενώ η κεφαλή θα έχει βάρος 10 τόνων.

Το πρωτότυπο του πυραύλου για τις πρώτες δοκιμές θα έχει ακριβώς το μέγεθος που θα έχει ο πύραυλος όταν τεθεί σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, όμως η κεφαλή δεν θα είναι πραγματική, αφού σε αυτό τη φάση οι δοκιμές θα αφορούν το μηχανικό μέρος της προώθησης στη διαδικασία εκτόξευσης του πυραύλου.

Να σημειωθεί πώς η πρώτη φωτογραφία του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου RS-28 Sarmat παρουσιάστηκε από τον επίσημο ιστοχώρο της ρωσικής εταιρίας «Academician V.P.Makeyev State Rocket Centre» και αναδημοσιεύτηκε απ’ όλα τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Δείτε βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats