27 Οκτ 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟ «Β-2» ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ – ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «STEALTH» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΟ ΠΡΩΤΟ «Β-2» ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ – ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «STEALTH» [ΒΙΝΤΕΟ]

Είναι γεγονός ότι πολλά από τα οπλικά συστήματα που έχουν οι Αμερικανοί είχαν προσχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την ναζιστική Γερμανία απο το χρυσό γένος! η άρια φυλη! πυρ και μανία οι νεοελληνες με κομμουνιστο-γονίδια όταν ακούν τετοια! ουγκ!

Τρανό παράδειγμα είναι το βομβαρδιστικό Horten Ho 229, που πέταξε για πρώτη φορά το 1944 οποιαδήποτε ομοιότητα με το Β-2 απλώς τυχαία.Η Fritz Χ ήταν μια βόμβα που μπορούσε να γίνει ρίψη της από τα 20.000 πόδια και να καθοδηγείται προς το στόχο της. Ήταν δηλαδή κατευθυνόμενη όπως οι σημερινές.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΊΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΡΑΓΕ? οι "επιστήμονες" του βαράω προσοχή στην νεα τάξη ξερουν??κανεις άλλος "ερευνητής" άραγε; η μήπως νομίζετε οτι τυχαια εκαναν γενοκτονίες; μήπως γιατι ηταν τοσο μπροστά σε ολα οι "κακοί" ναζι εθνικοσοσιαλιστές;(το εκαναν ναζι να βγάλουν το εθνικό γιατι αυτά δεν αρέσουν στην κομμουνιστικη φυλη μαζί με τα αφεντικά τους ) αφου ειναι ετσι οπως σαν εχουν μάθει τοτε γιατι στέλνουν εκεί ολους τους λαθρο και ειναι υπό κατοχή απο το 1945 επίσημα!!! απο κομμουνιστες αριστερούς μαζί με τα αφεντικά τους; γιατι ούτε ένας στο ελλαδισταν δεν τα λέει αυτά άραγε; αλλα λενε μέρα νύχτα για κακούς ναζι και οχι αριστερούς της Γερμανίας? συνεχίστε ετσι!!!

Ο μέσος θνητός ζει ηδη μέσα στο Μάτριξ σε μια ζωώδη κατάσταση! οχι δεν με ενδιαφέρουν οι κομμουνιστοελληνες που σκότωσαν και οχι Έλληνες και καλα εκαναν !αν τους είχα σκοτώσει ολους δεν θα είχε γίνει το παιδομάζωμα!ουτε οι χιλιαδες σφαγές σε όλη την χωρα και που φυσικά δεν μιλάει κανεις!οι ναζι τα εκαναν ολα! μπεεε! και σημερα θα ηταν πιο πολλοι οι γνήσιοι Έλληνες πάρα αριστεροκομμουνιστες ανθέλληνες, φυσικό και επόμενο ειναι να ειναι ανθέλληνες! ο κομμουνισμός δεν ειναι ιδεολογία αλλα φυλη!σε λίγο θα μας πείτε οτι και οι λαθρο ειναι απόγονοι αρχαίων Ελλήνων!αφου οι κομμουνιστες ειναι τουρκομογγολοι απο την εποχή της τουρκοκρατιας! δείτε πως ειναι οι κομμουνιστο-αριστεροί το 80% σαν γύφτοι λίγο πιο λευκοί απο τους πακιστανους! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ «Β-2» ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ – ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «STEALTH» [ΒΙΝΤΕΟ]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications