Να καταργηθεί η εθνική εορτή  της 28η Οκτωβρίου και η παρέλαση!  επείγοντος ετσι και αλλιως τσίρκο το εχουν κανει και με μη ''Έλληνες!!!
Να καταργηθεί η εθνική εορτή  της 28η Οκτωβρίου και η παρέλαση!  επείγοντος ετσι και αλλιως τσίρκο το εχουν κανει και με μη ''Έλληνες!!!

Ξέρω Ξέρω δεν αρέσει σε πολλούς αλλα:

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΑΡΓΗΔΩΝ ΑΙΩΝΙΟΥ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ~

..."8 Νοεμβρίου 1940...Επέστρεψε απελαθείς από την Αθήνα ο Πρέσβης Γκράτσι...όπου αναφέρει, ότι, όταν συνάντησε τον Μεταξά, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου στην οικία του, για να του επιδώσει το τελεσίγραφό μας, ο Μεταξάς, αρχικά ήταν υπέρ της αποδοχής του. Άλλαξε άποψη, κατόπιν παρεμβέσεως του βασιλιά Γεωργίου και του Άγγλου Πρέσβη Πάλαιρετ"...Από το ημερολόγιο του Ιταλού Υπουργού Εξωτερικών Τσιάνο".

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΝΑΙ" ...ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ..ΣΤΙΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!

...Τί έγινε επακριβώς ? Ας προβληματιστούμε...αρκεί, τα Παραμύθια των ηρωικών ΟΧΙ, που γίνονται ΝΑΙ...και αντιστρόφως, ίσως έχουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, μακρά πλούσια παράδοση. Το ΝΑΙ στους Άγγλους και στους αιωνίους δανειστές επιβήτορες ο Μεταξάς το είπε ήδη...στις 4 Αυγούστου 1936..

Και στην τελική η θα κανουν παρέλαση κανονικά Έλληνες (με ανάλυση DNA οπως κανουν οι Εβραίοι)η να καταργηθεί ,οι μουσουλμάνοι τι στο διάβολο γιορτάζουν και κανουν παρέλαση? έγιναν και αυτοι "Έλληνες"? αν ειναι σε κανουν παρέλαση, πακιστανοι Αλβανοί και πάσης φύσεως λαθρο Να καταργηθεί !!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications