27 Οκτ 2016

Να καταργηθεί η εθνική εορτή της 28η Οκτωβρίου και η παρέλαση! επείγοντος ετσι και αλλιως τσίρκο το εχουν κανει και με μη ''Έλληνες!!!

Να καταργηθεί η εθνική εορτή  της 28η Οκτωβρίου και η παρέλαση!  επείγοντος ετσι και αλλιως τσίρκο το εχουν κανει και με μη ''Έλληνες!!!

Ξέρω Ξέρω δεν αρέσει σε πολλούς αλλα:

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΑΡΓΗΔΩΝ ΑΙΩΝΙΟΥ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ~

..."8 Νοεμβρίου 1940...Επέστρεψε απελαθείς από την Αθήνα ο Πρέσβης Γκράτσι...όπου αναφέρει, ότι, όταν συνάντησε τον Μεταξά, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου στην οικία του, για να του επιδώσει το τελεσίγραφό μας, ο Μεταξάς, αρχικά ήταν υπέρ της αποδοχής του. Άλλαξε άποψη, κατόπιν παρεμβέσεως του βασιλιά Γεωργίου και του Άγγλου Πρέσβη Πάλαιρετ"...Από το ημερολόγιο του Ιταλού Υπουργού Εξωτερικών Τσιάνο".

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΝΑΙ" ...ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ..ΣΤΙΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!

...Τί έγινε επακριβώς ? Ας προβληματιστούμε...αρκεί, τα Παραμύθια των ηρωικών ΟΧΙ, που γίνονται ΝΑΙ...και αντιστρόφως, ίσως έχουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, μακρά πλούσια παράδοση. Το ΝΑΙ στους Άγγλους και στους αιωνίους δανειστές επιβήτορες ο Μεταξάς το είπε ήδη...στις 4 Αυγούστου 1936..

Και στην τελική η θα κανουν παρέλαση κανονικά Έλληνες (με ανάλυση DNA οπως κανουν οι Εβραίοι)η να καταργηθεί ,οι μουσουλμάνοι τι στο διάβολο γιορτάζουν και κανουν παρέλαση? έγιναν και αυτοι "Έλληνες"? αν ειναι σε κανουν παρέλαση, πακιστανοι Αλβανοί και πάσης φύσεως λαθρο Να καταργηθεί !!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Να καταργηθεί η εθνική εορτή της 28η Οκτωβρίου και η παρέλαση! επείγοντος ετσι και αλλιως τσίρκο το εχουν κανει και με μη ''Έλληνες!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats