ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΑΡΤΑΛΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΑΡΤΑΛΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!

Άγρια επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στον τεχνοκράτη και πρώην υπουργό Γιάννη Στουρνάρα για τα δάνεια των κομμάτων και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν και εξής:
Κασιδιάρης: Κύριε Στουρνάρα υπάρχει τρόπος αποπληρωμής των ταμείων των κομμάτων ή δεν υπάρχει ούτε σε 200 χρόνια; Βγαίνουν τα λεφτά; Στουρνάρας: Δεν μπορώ να προβλέψω.
Κασιδάρης: Το Εισαγγελικό πόρισμα Καλούδη λέει να πάνε φυλακή κόμματα και τραπεζίτες. Μιλάει για κακουργήματα.
Στουρνάρας: Η χορήγηση δανείων είναι νόμιμη.

Αναλυτικά ο διάλογος που οδήγησε στη διακοπή:
Ηλ. Κασιδιάρης: Τα δάνεια δίνονταν παράνομα. Τι πράξατε;
Στουρνάρας: Δεν δόθηκαν παράνομα.
Κασιδιάρης: Το λέει ο Εισαγγελέας πως λέτε ότι δεν ήταν παράνομα
Στουρνάρας: Από την έρευνα προέκυψε ότι τηρήθηκαν όλες οι πιστοδοτικές ..
Κασιδιάρης: Τον κ. Τουρκολιά τον ξέρετε; Θα πήγαινε φυλακή.
Στουρνάρας: Το πόρισμα Τράπεζας Ελλάδος…
Κασιδιάρης: Ποιο πόρισμα ΤτΕ; Ηταν καταπέλτης ο εισαγγελέας. Τι νόμιμα, συγκαλύπτετε. Παράνομα διορίστηκε ο Πανταλάκης με δική σας υπογραφή και θα πάει φυλακή.

Στουρνάρας: Με νόμιμο τρόπο έγινε η χορήγηση δανείων
Κασιδιάρης: Η δικαιοσύνη…
Στουρνάρας: Δεν γνωρίζω περιστατικά. Μα δεν το γνωρίζω.
Κασιδιάρης: Να κρατηθεί για ψευδορκία. Δεν ντρέπεσαι να λες ψέματα.
Στουρνάρας: Μην σηκώνεις τον τόνο της φωνής σου. Να μιλάτε με σεβασμό..
Κασιδιάρης: Εχει ψευδορκήσει, να κρατηθεί…
Φάμελος: Κ. Στουρνάρα και κ. Κασιδιάρη όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Κασιδιάρης: Μέσα σε όλα τα σκάνδαλα η γυναίκα σου …έχουν κατακλέψει το δημόσιο… παρτάλι και λαμόγιο. Λοιμώξεις, καμπάνια κατά καρκίνου.Απολαύστε και τα 30 λεπτά της «ανάκρισης» του κυρίου Κασιδιάρη στον κύριο Στουρνάρα:

ΕΠΙΣΗΣ: «Ο κ. Προβόπουλος μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα» Σκληρή απάντηση στον προκάτοχό του Γιώργο Προβόπουλο επιφύλασσε ο κ. Γιάννης Στουρνάρας για τις αιχμές που άφησε ο πρώτος κατά την ακρόαση του από τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Προβόπουλος υποστήριξε ότι ως διοικητής της ΤτΕ είχε ενημερώσει τον κ. Στουρνάρα που ήταν υπουργός Οικονομικών για τα προβλήματα της τράπεζας Αττικής και πως του είχε στείλει επιστολή για το γεγονός ότι στην θέση του δ.σ. και του προέδρου ήταν το ίδιο πρόσωπο!.Από την πλευρά του ο κ. Στουρνάρας διέψευσε τον κ. Προβόπουλο λέγοντας αρχικά ότι η σχετική αρμοδιότητα ανήκει στον διοικητή της ΤτΕ και όχι στον υπουργό Οικονομικών και πως σε κάθε περίπτωση ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης ουδέποτε του έστειλε επιστολή.

«Ο κ. Προβόπουλος μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο κ Προβόπουλος μπορούσε αν ήθελε να πάρει κατά τη δική του θητεία ως διοικητής της ΤτΕ πρωτοβουλίες για την εξυγίανση της τράπεζας Αττικής. Δεν το έκανε και τελικά το έκανα εγώ. Εγώ έκρινα ότι η τράπεζα Αττικής θα έπρεπε να εξυγιανθεί και το έκανα Ο κ. Προβόπουλος παρά τα όσα λέει δεν με ενημέρωσε ποτέ όταν ήμουν υπουργός Οικονομικών για την τράπεζα Αττικής. Δεν υπήρξε ποτέ καμία επιστολή του. Κοίταξα στα αρχεία μου» είπε χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications