Παιδιά πληρωμένων εισβολέων  γυριζουν νύχτα τους δρόμους σαν ζ'ώα και παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στη Λέρο!!!
Παιδιά πληρωμένων εισβολέων  γυριζουν νύχτα τους δρόμους σαν ζ'ώα και παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στη Λέρο!!!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις βραδινές σήμερα στον επαρχιακό δρόμο Λακκίου-Παρθενίου στο νησί της Λέρου, έξω από το ΠΙΚΠΑ, όπου βρίσκεται η ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων, όταν Έλληνας οδηγός Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε δύο "προσφυγόπουλα" τα οποία πετάχτηκαν στον δρόμο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ενός 6 χρονου αγοριού.

Το άλλο δεν τραυματίστηκε. Αμέσως, ο οδηγός που δεν πρόλαβε να αντιδράσει πήρε το αγοράκι! και το μετέφερε ο ίδιος στο Κέντρο Υγείας της Λέρου, όπου όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, στο άτυχο "προσφυγόπουλο" προκλήθηκαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και γι' αυτό αποφασίστηκε η άμεση αεροδιακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου.

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Όπως τα λέγαμε εδω πριν κατι μέρες και ήρθε η επιβεβαίωση μας! (Επεισόδια στο Ωραιόκαστρο μετά από τροχαίο με νεκρούς):Για όσους δεν κατάλαβαν οι λαθρο γυριζουν στους δρόμους νύχτα χωρίς φακούς!!!! και αν γίνει και τίποτα θα βρεις και το μπελά σου! θα σου κάψουν και το αυτοκίνητο φθορά ξένης περιουσίας,και το κομμουνιστικο κράτος ειναι με το μέρος των ζώων που κουβαλούν Ευρώπη όποτε την πάτησες!

Γιατί αυτά τα ζωα νομιζουν οτι ειναι στις χώρες τους που δεν υπάρχουν αυτοκίνητα! και εκτός αυτού κανουν οτι θέλουν όταν ειναι εισβολείς! ρατσιστής ναζι; φέρτε μου ενα τεστ νοημοσύνης,και ενα τεστ εχθρότητας απο λαθρο και τα λέμε μετα! και αυτά σε αυτούς που δεν εχουν μιλήσει με αυτούς να δουν τι ζωα ειναι οχι σε τα μας! ο Πακιστανός σε μια δουλειά είχε κλέψει ολα τα συνεργεία! εκεί δεν ειναι οι κακομοίρηδες που σας παρουσιάζουν! και χαμηλής νοημοσύνης και αδίσταχτοι! αυτούς κουβαλούν Ευρώπη τα αλλα αναπηρα στο μυαλό κομμουνιστες τουρκομμογολοι χρήσιμα ζωα,που νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι, που εχουν σε θέσεις κλειδιά, άπλα να εκτελούν εντολες σαν τα σκυλια!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications