ΟΔΗΓΙΕΣ  ΤΟΥ ISIS ΧΡΙΣΙΜΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ  ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ» ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ
ΟΔΗΓΙΕΣ  ΤΟΥ ISIS ΧΡΙΣΙΜΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ» ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

Το Ισλαμικό Κράτος (εβραϊκό)για τους χρήσιμους ανάπηρους καμένους εγκεφάλους με μίασμα εκ γενετής ίδιους με κομμουνιστες πάσης φύσεως σε αλλες χώρες!, μέσα από το περιοδικό του «Rumiyah» και το νέο του τεύχος προσπαθεί να μάθει στους υποστηρικτές του πως να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά των «άπιστων» Δυτικών με μαχαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούν.

Στις σελίδες του περιοδικού, το οποίο είναι το νέο προπαγανδιστικό έντυπο μετά το γνωστό «Dabiq» και φέρει τίτλο που στα αραβικά σημαίνει «Ρώμη» κάνοντας αναφορά στην ισλαμική προφητεία ότι μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης θα «πέσει» και η ιταλική πρωτεύουσα, επισημαίνεται πως η χρήση του μαχαιριού αποτελεί έναν από τους πιο εύκολους τρόπους εκτέλεσης.

«Όταν κανείς σκέφτεται τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις, ένας ωκεανός σκέψεων κατακλύζει το μυαλό, με αποτέλεσμα να θολώνει η κρίση για την τελική απόφαση. […] Δεν χρειάζεται κανείς να έχει στρατιωτική εκπαίδευση ή να είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες, ή να έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι ή ένα τουφέκι, ώστε να εξαπολύσει επίθεση ή να σκοτώσει και να τραυματίσει αρκετούς άπιστους και να τρομοκρατήσει μία ολόκληρη χώρα. Μία απλή λύση, ένας βασικός σχεδιασμός και η εξάρτηση στον Αλλάχ για επιτυχία, αρκούν για έναν μόνο μουτζαχεντίν να φέρει ανείπωτη δυστυχία στους εχθρούς του Αλλάχ», αναφέρει το περιοδικό των τζιχαντιστών.

Στο έντυπο, το οποίο «ντύνεται» με φωτογραφίες φρικτών εκτελέσεων, υπάρχει και ειδικό αφιέρωμα για τις επιθέσεις με μαχαίρι, τα είδη μαχαιριού που πρέπει να προτιμώνται, τους τρόπους που μπορεί ένας τζιχαντιστής να «χτυπήσει», την επιλογή του θύματος και άλλες λεπτομέρειες για ένα… αποτελεσματικό έγκλημα.

Βέβαια, οι συντάκτες του «Rumiyah» για αυτού του τύπου τις επιθέσεις επισημαίνουν πως δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν τον όρο «μοναχικός λύκος», αλλά αναφέρονται σε αυτές ως «απλώς τρομοκρατικές επιχειρήσεις».Αναλυτικότερα, λοιπόν, οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές τους «για τον Αλλάχ», να τσακίσουν το λαιμό των άπιστων με σπαθιά, να κόψουν τα άκρα τους και να τρυπήσουν τη σάρκα εκείνων που αντιστέκονται στο Ισλάμ, «έτσι, όταν συναντήσετε αυτούς που δεν πιστεύουν, τσακίστε το λαιμό τους μέχρι έχετε ενθουσιαστεί από το θάνατό τους».

Εξηγούν, δε, ότι μπορεί το μαχαίρι να μην είναι το μοναδικό όπλο για τον σκοπό τους, αλλά είναι προσβάσιμο, είναι εύκολο να το κρύψει κανείς, ειδικά στα χέρια κάποιου που ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί αποτελεσματικά.

«Όταν κάποιος επιλέγει ένα μαχαίρι, πρέπει να εστιάσει στο πόσο κοφτερό είναι. Στη συνέχεια πρέπει να αναλογιστεί την ανθεκτικότητα της λαβής και της λάμας και να αναζητήσει το ιδανικό μέγεθος για τη δουλειά. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, γιατί δεν είναι εύκολο να κρυφτεί, ούτε θα είναι εύκολο να το κρατήσει κανείς, με κίνδυνο να αφοπλιστεί», συνεχίζει στο παραλήρημά του ο συντάκτης του «Rumiyah».

Όσο για την επιλογή του θύματος, οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές τους να εστιάζουν σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση και σε πολυπληθή σημεία ελλοχεύει πάλι ο κίνδυνος αφοπλισμού.Το περιοδικό, μάλιστα, αναφέρει και το παράδειγμα των ιδανικών θυμάτων, εκ των οποίων «ένας μεθυσμένος άπιστος σε έναν ήσυχο δρόμο ενώ επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι του, ή κάποιος που περπατά μόνος σε ένα δημόσιο χώρο, σε μία δασώδη περιοχή ή κάποιος σε ένα σοκάκι, ή ακόμα και κάποιος που κάνει έναν ήσυχο περίπατο σε μία ήρεμη γειτονιά».

Προτρέπει, δε, τους επίδοξους τζιχαντιστές να έχουν μαζί τους ένα μπαστούνι ώστε να ακινητοποιήσουν το θύμα τους χτυπώντας τον στο κεφάλι πριν του κόψουν το λαιμό.Η καρδιά, οι πνεύμονες, η κεντρική αρτηρία αποτελούν σημεία-κλειδιά για τον τρομοκράτη που θέλει να θανατώσει τον άπιστο «σύμφωνα με την εντολή του Αλλάχ».

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η επιχείρηση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως τυχαίο εγκληματικό περιστατικό από τις τοπικές αρχές, επομένως είναι απαραίτητο ο τζιχαντιστής να αφήσει μία ένδειξη ότι πρόκειται για «χτύπημα» του Ισλαμικού Κράτους, είτε με ένα σημείωμα στο θύμα, είτε με μία επιστολή στην οποία θα εξηγείται η φύση της επίθεσης.

Καταλήγοντας, το… αφιέρωμα επισημαίνει πως στόχος είναι να τρομοκρατηθούν οι «καφίρ», οι άπιστοι δηλαδή, οι εχθροί του Αλλάχ και να μην ξεχάσουν πως οι προσπάθειές τους να πολεμήσουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους θα οδηγήσουν ακόμα περισσότερους μουτζαχεντίν να επιτεθούν στις χώρες των Δυτικών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications