Το νέο «παλάτι» της φιλέσπλαχνης  κατά παραγγελιά  για λαθρομετανάστες Angelina Jolie αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων Εβραϊκός υλισμός!
 Φωτογραφίες: Το νέο «παλάτι» της φιλέσπλαχνης  κατά παραγγελιά  για λαθρομετανάστες Angelina Jolie αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Η ηθοποιός μετά το διαζύγιο νοίκιασε σπίτι το οποίο βρίσκεται στο Hidden Hills της Καλιφόρνια

Δύο ολόκληρες εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, μετά από έναν άγριο καυγά που είχε με τον σύζυγό της, Brand Pitt πάνω σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, και στον οποίο φέρεται να εμπλεκόταν ο 15χρονος γιος του ζευγαριού. Πλέον η σταρ του Hollywood έχει φύγει από το σπίτι που έμενε με το σύζυγό της και έχει νοικιάσει ένα «παλάτι» στο Hidden Hills της Καλιφόρνια.

Το νέο σπίτι της Angelina Jolie, είναι όπως θα δείτε και από τις εικόνες ένα χλιδάτο κτίσμα με δύο πισίνες, τζακούζι, κήπους, έξι υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και έκταση 8 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα! Το ενοίκιο που θα δίνει η ηθοποιός ανέρχεται στα 30.000 δολάρια το μήνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, Η Αngelina Jolie, νοίκιασε την έπαυλη, για να μείνει με τα παιδιά της, από την ηθοποιό Denise Richards, η οποία την αγόρασε το 2007, μετά το διαζύγιό της από τον Charlie Sheen. Εκεί σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ θα μείνει η Angelina και η έπαυλη θα φρουρείται από εξειδικευμένο προσωπικό, 24 ώρες το 24ωρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications