1 Οκτ 2016

Ο άθεος Φίλης έγινε νονός!! Είπατε τίποτα;

Ο άθεος Φίλης έγινε νονός!! Είπατε τίποτα;

Ο υπ. Παιδείας έγινε νονός στη βάπτιση του μικρού Ίωνα. Tο μυστήριο το τέλεσαν δύο Μητροπολίτες οι οποίοι βρίσκονται απέναντί του όσον αφορά τα Θρησκευτικά.

Το γιο φιλικού του ζευγαριού, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη, στον λόφο Φιλοπάππου, βάφτισε ο υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης.Το όνομα που έδωσε ο κ. Φίλης ήταν Ιωνάς.

Η είδηση δεν είναι μόνο ότι ο υπουργός Παιδείας έγινε νονός αλλά και ότι το μυστήριο το τέλεσαν δύο Μητροπολίτες οι οποίοι βρίσκονται απέναντί του όσον αφορά τα Θρησκευτικά. Ήταν οι Μητροπολίτες Πατρών Χρυσόστομος, και Κηφισιάς, Αναρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος.

Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε ο κ. Φίλης είπε "απ' έξω" το πιστεύω.Ωστόσο εδώ προκύπτουν μια σειρά από ερωτήματα. Η εκκλησία μας ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι πολύ αυστηρή, όσον αφορά τα μυστήρια
- Είναι πολύ βαθύ το ντεκολτέ της κουμπάρας
- Από πίσω φαίνεται η πλάτη
- Πολύ κοντό το φουστάνι

Αν μάλιστα ο υποψήφιος κουμπάρος έχει τελέσει πολιτικό γάμο, τότε του απαγορεύεται ρητά να συμμετέχει στο μυστήριο. Πολύ απλά δεν μπορεί να γίνει κουμπάρος. Τι γίνεται όμως όταν ο νονός είναι άθεος; Αν όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κατηγορεί την εκκλησία και τους ιεράρχες; Αν με τις ενέργειές του, π.χ. ως υπουργός παιδείας, πολεμά την ορθοδοξία;

Επιτρέπεται να γίνει νονός; Είναι αρκετό το ότι λέει απέξω το σύμβολο της πίστεως, παρά το ότι τα λόγια και τα έργα του δηλώνουν ακριβώς το αντίθετο;

ποιος κοροϊδεύει ποιον; Σε κανέναν δεν φαίνεται παράξενο;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο άθεος Φίλης έγινε νονός!! Είπατε τίποτα;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Πάνε γυρεύοντας οι παπάδες, δεν πάνε? Αν πάνε λέει.
Είπε το Πιστεύω ο Φίλης? μπράβοοο.
Μπορεί νάναι......... κρυπτοχριστιανός ο άνθρωπας.
Είναι εξουσίες και οι δύο, δίπλα - δίπλα.Η μία γέννημα της άλλης. Μην σας κοροιδεύουν....Φίλος

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: