1 Οκτ 2016

Αίγυπτος: Βουλευτής ζητά τεστ παρθενίας για τις φοιτήτριες

Αίγυπτος: Βουλευτής ζητά τεστ παρθενίας για τις φοιτήτριες

Αιγύπτιος βουλευτής προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου στην Αίγυπτο, όταν πρότεινε τα πανεπιστήμια της χώρας να υποβάλλουν τις φοιτήτριες σε τεστ παρθενίας προτού τις αποδεχθούν.

«Κάθε κορίτσι που μπαίνει στο πανεπιστήμιο πρέπει να εξετάζεται προκειμένου να αποδείξει ότι είναι παρθένα», δήλωσε χθες ο βουλευτής Ιλχάμι Αγκίνα (Elhamy Agena) στην εφημερίδα Youm 7.

Η πρότασή του σύντομα πυροδότησε την οργή αλλά κι απαξιωτικά σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.«Δεν σας είχα πει (ότι απέχουμε) ακόμα πολύ να φθάσουμε στον πάτο και ότι τα χειρότερα έρχονται;» έγραψε στο Twitter ο Γκαμάλ Αΐντ (Gamal Eid), διάσημος δικηγόρος που διευθύνει το Αραβικό Δίκτυο Ενημέρωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (The Arabic Network for Human Rights Information).

«Έχουμε ένα μέλος του Κοινοβουλίου που έχει εμμονή με το φύλο», επισήμανε ο αναπληρωτής διευθυντής σύνταξης της Al-Ahram Χάλεντ Νταούντ (Khaled Dawoud).

Φοιτήτριες φωνάζουν συνθήματα μπροστά από το Πανεπιστήμιο του Καΐρου κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της στρατιωτικής ηγεσίας της Αιγύπτου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012. Αυτή είναι η πρώτη επέτειος από την παραίτηση του επί τριακονταετίας προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ (Hosni Mubarak)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αίγυπτος: Βουλευτής ζητά τεστ παρθενίας για τις φοιτήτριες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications