6 Οκτ 2016

Κυκλοφόρησε το αντιεμβολιαστικό ντοκιμαντέρ που προκάλεσε σάλο ,πανικός στα κομμουνιστικα troll

Κυκλοφόρησε το αντιεμβολιαστικό ντοκιμαντέρ που προκάλεσε σάλο ,πανικός στα κομμουνιστικα troll

Παρότι δεν έχει δοθεί επίσημα για κοινή θέα, κάποιος ανέβασε στο You Tube το ντοκυμαντέρ VAXXED για το οποίο έχει ήδη προκληθεί μεγάλος σάλος

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, πρόκειται για το ντοκιμαντέρ που ήθελε να προβάλλει ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στο Φεστιβάλ του προκειμένου να γίνει δημόσια συζήτηση και του το απαγόρευσαν οι δημοκράτες γιατι τους χαλάει την δουλειά.

Προσωπικά δεν πρόλαβα να το δω γι’ αυτό και δεν το σχολιάζω, δείτε το πριν κατέβει. Κεντρική φώτο μασονικη dailymail.co.uk(More than 600,000 people have signed a petition calling on the Government to provide the meningitis B vaccine for all children following the death of two-year-old Faye Burdett)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:Με αλλα λογία χρησιμοποιούν παιδιά που έπαθαν μηνιγγίτιδα για τρέξουν σαν κοπάδια όλοι να κανουν όλοι εμβόλια! γνώστες κομμουνιστικες πρακτικές, αλλα αν κοιτάξει κανεις, θα διαπιστώσει οτι τα κρούσματα αρχισαν να αυξάνονται τα τελευταία χρονιά σε ολο τον κόσμο,άρχισε δηλαδή απο την εποχή των μαζικών εμβολιασμών,μετα απο πειράματα live που άλλου στην Αφρική σε μαύρους, αφου απο εκεί άρχισε, καθόλου τυχαίο! μιας και απο πριν τον μεσαίωνα, κάποια γνωστη φάρα/φυλη χρησιμοποιεί ιούς κατά της ανθρωπότητας,και υπάρχουν και στοιχειά γιαυτό!και δεν αναφέρει κανεις γιαυτό σκόπιμα,και αφου τα εκαναν τότε σημερα ειναι πολύ πιο εύκολο!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κυκλοφόρησε το αντιεμβολιαστικό ντοκιμαντέρ που προκάλεσε σάλο ,πανικός στα κομμουνιστικα troll
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications