Θα μπορούσαν αυτά τα αρχαία νομίσματα δείχνουν οτι οι εξωγήινοι συνυπάρχαν με τους ανθρώπους αιώνες πριν;
Θα μπορούσαν αυτά τα αρχαία νομίσματα δείχνουν οτι οι εξωγήινοι συνυπάρχαν με τους ανθρώπους αιώνες πριν;

Μια σειρά από νομίσματα στην αρχαίας Αιγύπτου θα μπορούσε να είναι η απόδειξη ότι μια εξωγήινη φυλή επισκέφτηκε την Γη χιλιάδες χρόνια πριν.

Ένα νόμισμα, το οποίο βρέθηκε κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης ενός σπιτιού στην Αίγυπτο, φαίνεται να αναπαριστά ένα διαστημόπλοιο που αιωρείται πάνω από τη γη. Σε ενα άλλο φαίνεται να δείχνει ενα κεφάλι εξωγήινου, με τεράστια μάτια,και ένα φαλακρό κεφάλι με λεπτά μάγουλα.

Αυτό δείχνει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στην Γη αλλα και για το λόγο που αποκρύπτουν την αλήθεια οτι υπάρχει άλλου ζωή εκτός Γης .

Η ιστοσελίδα mysteriousearth.net (μυστήρια της Γης), η οποία έφερε στην δημοσιότητα τις εικόνες, λέει για την ανακάλυψη: «Μια ομάδα ανθρώπων που εκαναν ανακίνηση σε ένα σπίτι στη νότια Αίγυπτο βρηκαν αυτά τα πολύ σπάνια νομίσματα, είναι μοναδικά στο είδος τους, τα οποία έχουν περίεργες εικόνες μιας παράξενης ανθρώπινης φιγούρας, μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την προέλευση αυτών των νομισμάτων. "Αυτό το αρχαίο νόμισμα, φαίνεται να δείχνει το κεφάλι και τους ώμους ενός εξωγήινου ον.

Η ιστοσελίδα προσθέτει οτι είναι πιθανό ότι τα νομίσματα ανήκουν σε επισκέπτες στον πλανήτη Γη απο άλλου, η ιστοσελίδα σημειώνει επίσης ότι σε ένα από τα νομίσματα - εχει σκαλισμένα γράμματα, που στα λατινικά σημαίνει «είμαι εδώ, σε εύθετο χρόνο» και πολλοι πιστεύουν ότι υπάρχει μια προγραμματισμένη επιστροφή των εξωγήινων κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τι σύμπτωση! το ίδιο λενε οι θρησκείες που βασίστηκαν σε εξωγήινους!όσο και να ξινίζει πολλούς αυτο! (ΥΓ αυτά τα νομίσματα ειναι ζωντανή απόδειξη και για κατι άλλο!που δεν μπορώ να πω δημόσια! ξερουν οι Εβραίοι!αλλα ξέρω και εγω ίσως ο μοναδικός παγκόσμια!)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications