1 Οκτ 2016

Η NASA ΚΡΥΒΕΙ τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ (NIBIRU)ΠΙΣΩ απο ΨΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟ; (video)

Η NASA ΚΡΥΒΕΙ τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΙΣΩ απο ΨΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟ; (video)

Τι συμβαίνει με τον ήλιο; Μήπως αυτή η διάπυρη σφαίρα που βλέπαμε στο παρελθόν να λάμπει στον ουρανό, δεν είναι πια πραγματική, αλλά ένας ανακλαστήρας;…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής.

Μία περίεργη θεωρία συνωμοσίας βλέπει το φως και παραξενεύει όσους την διαβάζουν… Είναι άραγε μία απίθανη σκέψη ή μία απίθανη πραγματικότητα;

Στο video που ακολουθεί υπάρχει ο ισχυρισμός ότι αυτό που βλέπουμε σαν ήλιο και μας φωτίζει και μας ζεσταίνει δεν είναι ο πραγματικός, αλλά κάτι ψεύτικο που χρησιμοποιεί η NASA προκειμένου να κρύψει τον ερχομό του Νιμπίρου.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, πως η διαστημική υπηρεσία χρησιμοποιεί κάποιο είδος διαστημικού ανακλαστήρα προκειμένου να μας δίνει την αίσθηση του Ήλιου, αλλά χωρίς να είναι αυτός πραγματικά…Κάτι παρόμοιο έχει ειπωθεί και για την Σελήνη, ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα ολόγραμμα που κρύβει το πραγματικό φεγγάρι.

Στο video παρακάτω, μας δείχνει ένα τεράστιο κάτοπτρο, που ουσιαστικά είναι ένα Solar Thermal Test Facility. Ένα διώροφο ψηλό κυρτό κάτοπτρο, κατασκευασμένο από 144 διαφορετικά τμήματα καθρέφτη, εξαγωνικού σχήματος και περίπου 18 ίντσες σε διάμετρο. Σύμφωνα με την NASA και τους ερευνητές της στο Flight Center Marshall Space στο Huntsville, αποτελεί μία διαστημική εγκατάσταση, έναν προσομοιωτή, που θα διευκολύνει τους αστροναύτες από τις σκληρές συνθήκες του διαστήματος και θα προσφέρει μία θερμική ισορροπία.

Οι συνωμοσιολόγοι, όμως, υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός σκοπός δεν είναι αυτός που προτείνει η NASA.Όπως και να έχει, στην αντίληψή μας έπεσε μία παρατήρηση από το Katohika σχετική με τον Ήλιο, ότι αυτός δεν «καίει» όπως παλιά, όταν ήμασταν μικρά παιδιά και προσπαθούσαμε με έναν μεγεθυντικό φακό να εστιάσουμε τις ακτίνες του ήλιου σε ένα κομμάτι χαρτί και να το κάψουμε.

Η αλήθεια είναι ότι το δοκιμάσαμε και το χαρτί δεν κάηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, όπως θα έπρεπε…
Μήπως δεν το κάναμε σωστά;
Είναι μία ένδειξη για κάτι ύποπτο;
Μήπως ο Ήλιος δεν είναι αυτός που νομίζουμε;…

www.diadrastika.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η NASA ΚΡΥΒΕΙ τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ (NIBIRU)ΠΙΣΩ απο ΨΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟ; (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications