27 Οκτ 2016

Ποιος γράφει τα κείμενα για τα χρήσιμα άψυχα βιολογικά ρομπότ του ΣΥΡΙΖΑ? βίντεο με παπαγαλία των χρήσιμων εκτελεστικών οργάνων των σιωνιστών !

Ποιος γράφει τα κείμενα για τα χρήσιμα άψυχα βιολογικά ρομπότ  του ΣΥΡΙΖΑ?   βίντεο με παπαγαλία των χρήσιμων εκτελεστικών οργάνων των σιωνιστών !

Δώστε προσοχή στο παρακάτω κείμενο απο την μασόνο αριστερή tribune.gr ! που ειναι μαζεμένοι όλοι οι συμμορίτες ΚΚΕ συριζα! πως ύπουλα θέλουν να κλείσουν τα κανάλια και να υπάρχουν μονο αυτά που ελέγχουν αυτοι 100% αυτοι οχι οι χρήσιμοι ηλίθιοι ΚΝΕ- ΚΚΕ,αλλα αυτοι που ειναι πίσω απο αυτά τα χρήσιμα ζομπι! !κείμενο πλυσης εγκεφάλου και ψυχολογικού πόλεμου στην μαζα !οι άλλοι τα εκαναν οχι εμείς!πετάει και το θεϊκό έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, που διέλυσαν την Ελλάδα !εδω εχουμε ειδικά κείμενα απο ψυχολόγους που χειραγωγούν τις μάζες! :

Σκληρή στάση απέναντι σε μια δικαστική απόφαση και μάλιστα από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο το ΣτΕ, που βρίσκεται σε πλήρη διάσταση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αποφάσισε να τηρήσει η κυβέρνηση και φέρνει νέα ρύθμιση έστω και προσωρινή για την λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών που εκπέμπουν χωρίς άδεια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη , προφανώς με την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά των Συμβούλων της Επικρατείας που έκριναν αντισυνταγματικό ένα νόμο που στην κυριολεξία ξεβρόμιζε το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ είχαν κρίνει συνταγματικούς τους νόμους των μνημονιακών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γα το κλείσιμο της ΕΡΤ, την επιβολή του PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία κλπ.Παράλληλα βέβαια η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας απέναντι στην διαπλοκή και την ανομία θα συνεχιστεί και προανήγγειλε ότι έρχεται νέος νόμος, μέχρι την συγκρότηση του ΕΣΡ που θα στέλνει τους καναλάρχες στο ταμείο αν θέλουν να συνεχίσουν να λειτουργούν.

«Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στη δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση».Το ΣτΕ -με οριακή πλειοψηφία- έλαβε πριν από λίγο μια απόφαση που προσωρινά παρεμποδίζει τη ρύθμιση του εδώ και 27 χρόνια ασύδοτου τηλεοπτικού τοπίου.

Πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο, το οποίο:
έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, που διέλυσαν την Ελλάδα,
έκρινε συνταγματικό το «μαύρο» στην ΕΡΤ,
έκρινε συνταγματικό το PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές.Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι αποφάσεις της δεν κρίνονται.Κρίνονται τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και από τον ελληνικό λαό που της έδωσε την πλειοψηφία στη Βουλή προκειμένου να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό χάος και να σπάσει το τρίγωνο της διαπλοκής.

Ειδικά η συγκεκριμένη απόφαση κρίνεται και από τις συνέπειες που προκαλεί:Η επιστροφή της ήδη καταβληθείσας πρώτης δόσης:στέλνει 15.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών.εμποδίζει την πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών που θα στελέχωναν άμεσα τα δημόσια νοσοκομεία τα οποία χρειάζονται προσωπικό στερεί από το δημόσιο προϋπολογισμό 255 εκατ. ευρώ, πόρους αναγκαίους ιδίως σε μια περίοδο που η κοινωνία τους έχει ανάγκη

και τους επιστρέφει στους λογαριασμούς τεσσάρων πολύ πλουσίων επιχειρηματιών.Η σημερινή απόφαση του ΣτΕ οδηγεί τη χώρα στο προηγούμενο αντισυνταγματικό -σύμφωνα με τη δική του νομολογία- καθεστώς.Αυτό, όμως, δε θα το επιτρέψουμε να συμβεί.Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.Τη Δευτέρα φέρνουμε στη Βουλή σχέδιο νόμου που προβλέπει την έκδοση βεβαιώσεων λειτουργίας των ιδιωτικών σταθμών, μέχρις ότου χορηγηθούν οι πρώτες νόμιμες τηλεοπτικές άδειες με βάση το Νόμο 4339/2015.

Τίποτα δεν θα εμποδίσει τη βούληση της Κυβέρνησης να βάλει τάξη, με αρχές και κανόνες ισονομίας, στο ασύδοτο τηλεοπτικό τοπίο.Η ασυδοσία δεν είναι ούτε συνταγματικά προβλεπόμενη, ούτε ηθικά και πολιτικά ανεκτή.Η δωρεάν νομή και χρήση των δημοσίων συχνοτήτων ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

ΥΓ έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, που διέλυσαν την Ελλάδα!! αλλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ειναι στο ΣΥΡΙΖΑ άρα ειστε παράνομοι!γενικά ολο το ΣΥΡΙΖΑ ειναι το νέο πασοκ!σανό για πρόβατα! απο την στιγμή που τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ ειναι εγκληματική σπείρα που αποδεδειγμένα έκαιγαν την Αθηνά και γράφουν ψεμματα !πίσω απο ενα σορό σελίδες! απο την σχολή εγκληματιών ΚΚΕ! δείτε το βίντεο! απο ψυχολογικής άποψής αυτο το άτομο που μιλάει, εκτός που έχει στραβά τον στόμα, εκτός πάρε δώσε με τα αλλα χρήσιμα αναπηρα στο μυαλό κομμουνιστες troll της ζωής σας και του ίντερνετ! λέει παπαγαλία αυτά που τις εχουν γράψει! και δεν πρέπει να έχει επίγνωση καν τι λέει! σαν να μιλάει ενα άβουλο ρομπότ! που ξεχειλίζει κουτοπονηριά ταυτόχρονα, κλασική στάση της κομμουνιστικης φυλής......

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ποιος γράφει τα κείμενα για τα χρήσιμα άψυχα βιολογικά ρομπότ του ΣΥΡΙΖΑ? βίντεο με παπαγαλία των χρήσιμων εκτελεστικών οργάνων των σιωνιστών !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats