27 Οκτ 2016

Michael Jackson: Αποκάλυψη σοκ – Με βίαζε από τα 12

Michael Jackson: Αποκάλυψη σοκ – Με βίαζε από τα 12

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον Michael Jackson, από μία γυναίκα που υποστηρίζει στη Daily Mail ότι ήταν ένα από τα θύματά του.

Σύμφωνα με την «Jane Doe» (ψευδώνυμο), γνώρισε τον βασιλιά της ποπ στην έπαυλή του στο Hayvenhurst το 1986 όταν ήταν 12 ετών και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης της που κράτησε μέχρι τα 15 της. Ο τραγουδιστής προσπάθησε να τη δελεάσει για να γίνει σύντροφός του και αποκαλύπτει ότι «Τη χάιδευε στα γεννητικά της όργανα και το σώμα, τη φιλούσε, της έκανε και την έβαζε να του κάνει στοματικό έρωτα, τριβόταν πάνω της και κατάφερε μερική διείσδυση με αποτέλεσμα να ματώσει».

Μάλιστα της έστελνε και χειρόγραφα μηνύματα όπου της εξέφραζε πόσο την αγαπά και τα υπέγραφε ως Michael ή ως MJ και της έδωσε 900.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Οι εκπρόσωποι δε από την οικογένεια Jackson ισχυρίζεται:
«Αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια να πιάσουν λαχείο καταθέτοντας μήνυση πάνω από 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson και περίπου 30 χρόνια μετά την υποτιθέμενη διάπραξη των περιστατικών. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία αξία. Δεν είναι τυχαίο επίσης που εκπροσωπείται από τους δικηγόρους που εμπλέκονται σε άλλες δύο σοβαρές υποθέσεις που έχουν αξιώσεις από τις επιχειρήσεις του».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Michael Jackson: Αποκάλυψη σοκ – Με βίαζε από τα 12
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications