Κρεμλίνο: «Όλα τα παιδιά που σπουδάζουν ή ζουν στο εξωτερικό με τους γονείς τους να επιστρέψουν άμεσα στη χώρα»
Κρεμλίνο: «Όλα τα παιδιά που σπουδάζουν ή ζουν στο εξωτερικό με τους γονείς τους να επιστρέψουν άμεσα στη χώρα»

Όλα τα παιδιά των ανώτατων Ρώσων αξιωματούχων που σπουδάζουν ή ζουν στο εξωτερικό με τους γονείς τους να επιστρέψουν άμεσα στη Ρωσία μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για δεύτερη «βόμβα» μετά τις προετοιμασίες πολέμου στα επισιτιστικά αποθέματα από την Ρωσία που αποκαλύψαμε στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Προετοιμασίες πολέμου στα επισιτιστικά αποθέματα από την Ρωσία – Ελάχιστο απόθεμα 31.000 τόνων και 300 γραμ. ψωμί ανά άτομο για τον επερχόμενο πόλεμο! .

Μέχρι στιγμής επικρατεί διχογνωμία αν πρόκειται για «συμβουλές» που μεταφέρθηκαν από υψηλό επίπεδο του Κρεμλίνου ή για κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης που ετοιμάζεται να εφαρμοστεί και απλά το άφησαν να διαρρεύσει.

Μάλιστα έγιναν γνωστές και κάποιες λεπτομέρειες για υπηκοότητα και συμβουλές που δόθηκαν όπως «μην περιμένετε να τελειώσει το σχολικό έτος» κτλ.Πριν από λίγο ο Ν.Πεσκόφ στην σκιά των σοκαριστικών ειδήσεων έκανε δήλωση αφού οι φήμες είχαν εξαπλωθεί σε όλη τη Ρωσία.

Ο Ν.Πεσκόφ είπε ότι το Κρεμλίνο αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς και ότι τους ακούει για πρώτη φορά.Αλλά πολλοί ισχυρίζονται πως έχουν γίνει και ήδη πολλοί επιστρέφουν στη Ρωσία….Στην ουσία πρόκειται για σχέδιο έκτακτης ανάγκης τονίζουν…

Του Βασίλη Καπούλα πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications