Ίσως να σας φανεί πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά είναι αλήθεια. Καμμένος: Ζητήσαμε απο τις ΗΠΑ ως δώρο 20 stealth F-35
Ίσως να σας φανεί πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά είναι αλήθεια. Καμμένος: Ζητήσαμε απο τις ΗΠΑ ως δώρο 20 stealth F-35

Ίσως να σας φανεί πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά είναι αλήθεια.

Την αίτηση της χώρας μας, για δωρεάν παραχώρηση μιας μοίρας αεροσκαφών F-35 ζήτησε ο Πάνος Καμμένος όπως αναφέρει το pronews.gr. Θα μας πείτε είναι δυνατόν να πάρει κανείς στα σοβαρά το pronews.gr, πρώην defencenet; Πάντως, το περιοδικό στη συνέντευξη του αναφέρει αυτολεξί της δηλώσεις Πάνου Καμμένου. Σημασία έχει πως ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζήτησε από τις ΗΠΑ και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ 20 αεροσκάφη F-35. Εμείς παρακάτω δεν σχολιάζουμε. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για το ανέκδοτο της χρονιάς.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη κρίση σας ως προς το λογικό του αιτήματος... Όλα τα είχαμε, τα 20 F-35 από τις ΗΠΑ μας έλλειπαν... Υπόψιν, ότι μέχρι πρότινος ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είχε ζητήσει και F-15. Μήπως τελικά να παίρναμε και F-22; Γιατί όχι; Δύο τινά συμβαίνουν: ή εμείς ζούμε σε άλλη χωρά ή ορισμένοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει την οικονομική και επιχειρησιακή πραγματικότητα που βιώνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις καθώς και τις πραγματικές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Μη γελάς, ξέρει τι κάνει ο Χαμμένος, κόβει τον αέρα απ'τους Ρώσους, καθιστά σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι νταβατζής του είναι ο Αμερικάνος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications