H άνευ προηγουμένου, συγκέντρωση όλων των ηγετών εγκληματιών του κόσμου, στην κηδεία του αρχιεγκληματία Σιμόν Πέρες
H άνευ προηγουμένου, συγκέντρωση όλων των ηγετών εγκληματιών του κόσμου, στην κηδεία του αρχιεγκληματία Σιμόν Πέρες

Η συγκέντρωση των ηγετών όλου του κόσμου την προηγούμενη Παρασκευή,στην κηδεία του Σιμόν Πέρες ήταν συγκινητική κορόμηλο το πήγαν τα εβραϊκά δάκρυα! . Όλα τα εβραϊκά πιόνια στην σειρά κλαίνε με μαύρο κομμουνιστικο δάκρυ, ουστ δίποδα εβραϊκά σκυλάκια!όλες αυτές οι χώρες πιο κάτω ελέγχουν οι Εβραίοι, με τα χρήσιμα διανοητικά ανάπηρα στο μυαλό.

Ανάμεσα στους ηγέτες ήταν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα και ο πρώην πρόεδρος Μπιλκ Κλίντον,ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Αμπάς,ο Γάλλος Πρόεδρος Ολάντ και ο πρώην πρόδρος Νικολά Σαρκοζί,Ο Πρίγκηπας της Μ.Βρετανία Κάρολος και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Μέι,ο πρώην πρωθυπουργός Κάμερον,ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν,η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γερμανός Πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ,ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό, ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Malcolm Turnbull και ο Μεξικάνικος Πρόεδρος Ενρίκε Πένια Nieto, μεταξύ πολλών άλλων.

Η συγκέντρωση από τους παγκόσμιους ηγέτες, σε ένα μέρος, σε ένα χρόνο – και ο τόπος είναι η Ιερουσαλήμ – είναι ένα πραγματικά πρωτοφανές γεγονός και μια απόδειξη για το σεβασμό και την αγάπη που ένιωσαν για τον Σιμόν Πέρες.

Οι Ραββίνοι αναφέρουν ότι εκπληρώθηκε η προφητεία του Ησα’ί’α στο κεφ.60 για μια συγκέντρωση ηγετών όλου του κόσμου στο Ισραήλ πριν την εμφάνιση του Μεσσία.Ησαΐας 60,:3-4.

Ο Ραβίνος Yosef Berger,είπε ότι είμαστε στην αρχή του πολέμου Γωγ και Μα΄γωγ και πριν την εμφάνιση του Μεσσία.Η συγκέντρωσει όλων των ηγετών την παραμονή της Εβρα’ι’κής πρωτοχρονιάς,αναφέρεται και στους Ψαλμούς (Ψαλμός 47:2-4)λίγο πριν ακουστεί το Σοφάρ για τον ερχομό του Μεσσία.Ξένοι ηγέτες ήρθαν για την κηδεία του Σιμόν Π΄ρες,αλλά ο πραγματικός σκοπός τους ήταν να γνωρίσουν τον Θεό(Αντίχριστος) ως βασιλιά τους,πριν ακουστεί το Σοφάρ(κέρατο ελαφιού, που κατά την Εβρα’ι’κή παράδοση, θα ακουστεί κατά τον ερχομο του Εβραίου Μεσσία).

Ο μουσικός David D’or τραγούδησε το Avinu Malkeinu (Πάτερ ημών, ο βασιλιάς μας) στην κηδεία, μια εβραϊκή προσευχή που απήγγειλε στο Ρος Χασανά(Εβρα’ι’κή Πρωτοχρονιά) και το Γιομ Κιπούρ.http://www.breakingisraelnews.com/76554/gathering-kings-peres-funeral-unmistakable-fulfillment-isaiah-60-messiah-prophecy/

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications