Γυναίκες οδηγοί επιτίθενται σε ταξιτζήδες που τις αποκάλεσαν “λάντζες” σε πιάτσα ταξί στο Ελληνικό (VIDEO)
Γυναίκες οδηγοί επιτίθενται σε ταξιτζήδες που τις αποκάλεσαν “λάντζες” σε πιάτσα ταξί στο Ελληνικό (VIDEO)

Πριν από μια εβδομάδα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο φάινεται η ένταση και ο διαπληκτισμός που δημιουργήθηκε στο ανοιχτό πανεπιστήμιο σε πιάτσα ταξί στο Ελληνικό.

Στο βίντεο φαίνονται δύο γυναίκες οι οποίες επιτίθενται φραστικά και σωματικά σε ταξιτζή, ο οποίος φέρεται προηγουμένως να τις έχει αποκαλέσει “λάντζες” (ειναι απο αυτές τις υστερικές αριστερουλα φεμινίστρια θα ειναι σίγουρα!!αυτές εχουν τετοια συμπεριφορά σαν άντρα σίγουρα πράγματα! το σ@ξιστικο σχόλιο του ταξιτζή την ενόχλησε!χειροδίκησε ρίχνοντας των από την καρέκλα !).

Σύμφωνα με την περιγραφή με την οποία συνοδεύεται το βίντεο (το οποίο φαίνεται να το έχει τραβήξει κάποιος άλλος ταξιτζής), “Οι γυναίκες πάρκαραν το αμάξι ακριβώς μπροστά στο ταξί κλείνοντας του το δρόμο“.

Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού ακούγονται προσβολές εκατέρωθεν, ενώ φυσικά ακούγονται και πολλά σχόλια, όπως “έχουν περίοδο” και άλλα τέτοια γνωστά.

Σε κάποια φάση οι δύο γυναίκες επιβιβάζονται στο smart για να φύγουν, αλλά μετά κάτι ακούν πάλι, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και ο διαπληκτισμός συνεχίζεται με τους διαπληκτισμούς να εξαπλώνονται και μεταξύ των ταξιτζήδων:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications