Γρονθοκόπησε την γυναίκα του επειδή θήλαζε μπροστά στον γιατρό της!
Γρονθοκόπησε την γυναίκα του επειδή θήλαζε μπροστά στον γιατρό της!

Ένας ζηλιάρης σύζυγος καταζητείται από την αστυνομία του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ - Προκάλεσε απίστευτο επεισόδιο μέσα σε νοσοκομείο, όπου λίγο νωρίτερα είχε γεννήσει η γυναίκα του.

Η αστυνομία στο Νέο Μεξικό, στις ΗΠΑ, αναζητά εδώ και μερικές ημέρες τον Rafael Orozco, ο οποίος την νύχτα της 21ης Σεπτεμβρίου επιτέθηκε με γροθιές στην σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο.

Πριν λίγες ώρες η γυναίκα είχε φέρει στον κόσμο την κόρη τους και όταν της επιτέθηκε ο σύζυγός της, εκείνη θήλαζε το νεογέννητο.

Η ίδια, δήλωσε στην αστυνομία ότι ο άνδρας της είναι πολύ ζηλιάρης και έγινε έξαλλος όταν την είδε να θηλάζει μπροστά στον μαιευτήρα της. Ο Orozco άρπαξε την λεχώνα από τον λαιμό και άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο μέχρι που το προσωπικό του νοσοκομείου κάλεσε την υπηρεσία ασφαλείας. Όταν ένας φύλακας κατέφθασε στο σημείο, ο εξαγριωμένος άνδρας του επιτέθηκε και του είπε ότι έχει στην κατοχή του όπλο.

Ο Orozco κατόρθωσε να διαφύγει και όταν η αστυνομία έφθασε στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά. Παρά τις έρευνες στο σπίτι του και στο σπίτι της μητέρας του, ο άνδρας δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ενώ έγινε γνωστό ότι η αστυνομία τον καταζητούσε και πριν το περιστατικό επειδή είχε παραβιάσει τους όρους της αποφυλάκισής του. Ο οξύθυμος άνδρας είχε φυλακιστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα υπό όρους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications