5 Οκτ 2016

«ΦΛΕΓΕΤΑΙ» Ο ΕΒΡΟΣ! Ξεκίνησε το σφυροκόπημα από μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα (Βίντεο) Παρμενίων 2016

«ΦΛΕΓΕΤΑΙ» Ο ΕΒΡΟΣ! Ξεκίνησε το σφυροκόπημα από μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα (Βίντεο) Παρμενίων 2016

Ξεκίνησε το Σφυροκόπημα των Μαχητικών και Επιθετικών ελικοπτέρων της Α.Σ στον Έβρο και ήδη έβαλαν φωτιά κυριολεκτικά στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων του «ΑΕΤΟΥ » Μαχητικά αεροσκάφη «Phantom RF4», μαχητικά ελικόπτερα «Apache» και ελικόπτερα πολλαπλών ρόλων «Huey» πάνω από τον ουρανό της Αλεξανδρούπολης!

Η Εθνική Διακλαδική Σ άσκηση «Παρμενίων 2016» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την ολοκλήρωσή της να γίνεται την Παρασκευή στο Πε.Β. Αετός, όπου προβλέπεται να πέσει πολύ «φωτιά και ατσάλι».

Απο το πρωί Μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας ξεκίνησαν να σφυροκοπούν στόχους στο Πεδίο Βολής που μετά από λίγο πήρε φωτιά (φώτο) με αποτέλεσμα να χρειαστούν να επέμβουν ακόμη και πυροσβεστικά Αεροσκάφη

Τρεις ώρες μετά και αφού εκτός από τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, ενεπλάκησαν και τρία (3) Canadair αεροπλάνα, η πυρκαγιά που ξέσπα στο πεδίο βολής στην περιοχή Αετός στην#Αλεξανδρούπολη, κατασβέστηκε.

Για την ακρίβεια, επιγείως επιχείρησαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 14 πεζοπόρο, 3 Α/Φ CL & 2 Α/Φ PZL οι οποίοι και βρίσκονται σε επιφυλακή για πιθανές αναζωπυρώσεις.Το πεδίο βολής στην περιοχή Αετός στην Αλεξανδρούπολη, όπου η φωτιά τελικά κατασβέστηκε..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«ΦΛΕΓΕΤΑΙ» Ο ΕΒΡΟΣ! Ξεκίνησε το σφυροκόπημα από μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα (Βίντεο) Παρμενίων 2016
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications