«ΦΛΕΓΕΤΑΙ» Ο ΕΒΡΟΣ! Ξεκίνησε το σφυροκόπημα από μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα (Βίντεο) Παρμενίων 2016
«ΦΛΕΓΕΤΑΙ» Ο ΕΒΡΟΣ! Ξεκίνησε το σφυροκόπημα από μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα (Βίντεο) Παρμενίων 2016

Ξεκίνησε το Σφυροκόπημα των Μαχητικών και Επιθετικών ελικοπτέρων της Α.Σ στον Έβρο και ήδη έβαλαν φωτιά κυριολεκτικά στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων του «ΑΕΤΟΥ » Μαχητικά αεροσκάφη «Phantom RF4», μαχητικά ελικόπτερα «Apache» και ελικόπτερα πολλαπλών ρόλων «Huey» πάνω από τον ουρανό της Αλεξανδρούπολης!

Η Εθνική Διακλαδική Σ άσκηση «Παρμενίων 2016» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την ολοκλήρωσή της να γίνεται την Παρασκευή στο Πε.Β. Αετός, όπου προβλέπεται να πέσει πολύ «φωτιά και ατσάλι».

Απο το πρωί Μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας ξεκίνησαν να σφυροκοπούν στόχους στο Πεδίο Βολής που μετά από λίγο πήρε φωτιά (φώτο) με αποτέλεσμα να χρειαστούν να επέμβουν ακόμη και πυροσβεστικά Αεροσκάφη

Τρεις ώρες μετά και αφού εκτός από τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, ενεπλάκησαν και τρία (3) Canadair αεροπλάνα, η πυρκαγιά που ξέσπα στο πεδίο βολής στην περιοχή Αετός στην#Αλεξανδρούπολη, κατασβέστηκε.

Για την ακρίβεια, επιγείως επιχείρησαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 14 πεζοπόρο, 3 Α/Φ CL & 2 Α/Φ PZL οι οποίοι και βρίσκονται σε επιφυλακή για πιθανές αναζωπυρώσεις.Το πεδίο βολής στην περιοχή Αετός στην Αλεξανδρούπολη, όπου η φωτιά τελικά κατασβέστηκε..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications