18 Οκτ 2016

Σκάνδαλο:Ελληνίδα παρουσιάστρια μπλεγμένη με υποθέσεις ξέπλυματος μαύρου χρήματος από ναρκωτικά

Σκάνδαλο:Ελληνίδα παρουσιάστρια μπλεγμένη με υποθέσεις ξέπλυματος μαύρου χρήματος από ναρκωτικά

Μπλεγμένη με υποθέσεις ξεπλύματος βρόμικου χρήματος από ναρκωτικά κινδυνεύει να βρεθεί (λόγω του πρώην συζύγου της) γνωστή παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η Άννα Μαρία Λογοθέτη που μεσουράνησε στην τηλεόραση τη δεκαετία του ’90 έχει μπλεξίματα, καθώς ο πρώην σύζυγός της Ιωάννης Μούστος την εμφάνιζε ως μέτοχο σε διάφορες εταιρείες που ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά.

Η Άννα Μαρία το 1999 εγκατέλειψε τη showbiz και άνοιξε μαγαζί με ρολόγια στο αεροδρόμιο, ενώ σήμερα ασχολείται με το ραδιόφωνο και ζει με επίδομα ανεργίας. To 2003 παντρεύτηκε με τον Ιωάννη Μπούσια (που εμπλεκόταν τότε στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου) και απέκτησαν μαζί έναν γιο.

Τα επόμενα χρόνια το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και κατά καιρούς εμφανίζεται στη Μύκονο. Το καλοκαίρι του 2011 φωτογραφίζονται μαζί για τελευταία φορά και τον επόμενο χρόνο η Άννα Μαρία δίνει συνέντευξη και θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά δεν τα καταφέρνει και παραμένει στο ραδιόφωνο έως και σήμερα.

Το 2013, η παρουσιάστρια χώρισε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, σήμερα όμως ο πρώην της φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Μάλτας και οι εταιρείες του ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά. Η υπόθεση αυτή, επηρεάζει την Άννα Μαρία, που εμφανίζεται ως μέτοχος σε κάποιες από τις εταιρείες του πρώην της και κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις...

Ο πρώην της, Ιωάννης Μούστος εμφανίζεται να κατέχει σήμερα μια εταιρία της οποίας το παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης ένας έμπορος ναρκωτικών αλλά σε άλλες περιπτώσεις την ίδια περίοδο εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια η Άννα Μαρία.

H ίδια απάντησε για το εν λόγω δημοσίευμα στην σελίδα της στο facebook γράφοντας τα εξής: "Και επειδή από αυτό το προφίλ , πάντα λέω την αλήθεια μου και χωρίς φόβο και με πάθος πάντα τοποθετούμε για όλα.....Ετσι και σήμερα .....την κατάλληλη στιγμή θα απαντήσω για τα " πυροτεχνήματα ειδησεογραφίας " που αναφέρουν το όνομα μου !!! Stay Tuned Λοιπόν...Καλημέρα Μας ;)"!

www.gossip-tv
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σκάνδαλο:Ελληνίδα παρουσιάστρια μπλεγμένη με υποθέσεις ξέπλυματος μαύρου χρήματος από ναρκωτικά
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats