11 Οκτ 2016

NEA ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ WIKILEAKS ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ: Κατηγορεί τους Τραμπ-Πούτιν η Κλίντον

NEA ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ WIKILEAKS ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ: Κατηγορεί τους Τραμπ-Πούτιν η Κλίντον

Τα Wikileaks προχώρησαν χθες το πρωί στη δημοσιοποίηση άλλων 2.000 ηλεκτρονικών μηνυμάτων, προερχόμενα από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του Τζον Ποντέστα, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με το CNN.

Πρόκειται για τη δεύτερη ηλεκτρονική υποκλοπή από τα Wikileaks, μέσα σε τέσσερις ημέρες, ενώ τα Wikileaks υποστηρίζουν ότι έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο από 50.000 ηλεκτρονικά μηνύματα από το λογαριασμό του Ποντέστα.

Τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα εμφανίζονται να αφορούν κυρίως το 2015, καλύπτοντας μία σειρά από πολιτικές αποφάσεις και αποφάσεις στρατηγικής μεταξύ στελεχών της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται οδηγίες για το χειρισμό θεμάτων που αφορούν στα ΜΜΕ, αλλά και της έκδοσης του βιβλίου υπό τον τίτλο “Clinton Cash”που υπονοεί ύποπτες δραστηριότητες του Ιδρύματος Κλίντον. Μεταξύ των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, υπάρχει κι ένα του συμβούλου της Κλίντον για μεγάλο χρονικό διάστημα Ντουκ Μπάντ, που χαρακτηρίζει την Τσέλσι Κλίντον “κακομαθημένο κολεγιόπαιδο.”

Η προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον αντέδρασε στη δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικρίνοντας την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ “για την αντίδρασή της να επιχαίρει σε κάτι που οργανώθηκε από το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την κίνηση του συμβούλου του Τραμπ Τζέισον Μίλερ να δημοσιοποιήσει σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο στο Twitter.

“Είναι απαράδεκτο για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ να επιχαίρει για τη δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που ενορχηστρώθηκε από τον Βλαντίμιρ Πούτιν προκειμένου να παρέμβει στον προεκλογικό αγώνα. Ο Ντόναλντ Τραμπ ενθάρρυνε την άσκηση μεγαλύτερης κατασκοπευτικής δράσης μέσα στο καλοκαίρι, ενώ συνέχιζε να μην παραδέχεται την άσκηση ηλεκτρονικής υποκλοπής, ακόμη και όταν αυτή τέθηκε στην τηλεοπτική αντιπαράθεση της Κυριακής, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κλίντον Γκλεν Κάπλιν.

Γίνεται φανερό ότι η δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ενισχύει την πόλωση μεταξύ των δύο πολιτικών στρατοπέδων με αουτσάιντερ τη Ρωσία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

NEA ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ WIKILEAKS ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ: Κατηγορεί τους Τραμπ-Πούτιν η Κλίντον
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats