14 Οκτ 2016

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΟΛΑΝΤ....!!

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΟΛΑΝΤ....!!

Tο Κρεμλίνο διαψεύδει όλα όσα είπε ο Φρανσουά Ολάντ, περί αιτήματος του Αλέξη Τσίπρα για τύπωμα δραχμής στην Ρωσία. Μιλώντας στον Real Fm, ο Έλληνας ανταποκριτής τόνισε πως «ανώτατες πηγές πολύ κοντά στον Βλαντιμίρ Πουτιν διαψεύδουν σε όλους τους τόνους ότι ειπώθηκε τέτοιο αίτημα από την ελληνική πλευρά».

Τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της Γαλλίας διαψεύδουν και οι μεταφραστές αλλά και όσοι ήταν παρόντες στις συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο, τόσο στις συναντήσεις τους όσο και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες τους.

Όλοι τους αναφέρουν ότι δεν τέθηκε αίτημα για τύπωμα δραχμής.

Θέλουν να συνδέσουν την Ρωσία με το αμερικανοκίνητο σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και κατάλυσης του πολιτεύματος;

Θέλουν να ανεβάσουν την κυβέρνηση Τσίπρα στα μάτια της κοινή γνώμης ως φιλορωσική, ενώ υπάρχουν στενές σχέσεις με την Ουάσιγκτον, βελτιώνοντας το πρεστίζ της κυβέρνησης στην φιλικά προσκείμενη στον Πούτιν ελλαδική κοινή γνώμη για να «σκεπαστούν» τα σκληρά μέτρα που παίρνονται;

Που αποσκοπούν οι παγκοσμιοποιητές Γαλλίας και ΗΠΑ;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΟΛΑΝΤ....!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: