30 Οκτ 2016

Το Απίστευτο ξέσπασμα της Χριστίνας Λαμπίρη κατά του γιδοβοσκού Πολάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Απίστευτο ξέσπασμα της Χριστίνας Λαμπίρη κατά του γιδοβοσκού Πολάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο με τον πιλότο από τη Θεσσαλονίκη έκανε την Χριστίνα Λαμπίρη να λυγίσει στον αέρα της εκπομπής και να βάλει τα κλάματα. Η γνωστή παρουσιάστρια σύγκρινε τα λόγια του πιλότου με τα όσα έχει πει ο Παύλος Πολάκης και ξέσπασε…

Θα πρέπει να θυμίσουμε σε κάποιους ανθρώπους ότι μπορεί να ανοίγουν το στόμα τους και να κατηγορούν και να πετάνε λάσπη, κανένας από εμάς όμως δεν εισπράττει στο τέλος του μήνα τον μισθό του και τα λεφτά του. Όλοι δουλεύουμε, είμαι 50 χρονών, δεν έχω σταματήσει να δουλεύω ούτε μία μέρα στη ζωή μου από τα 23 μου χρόνια, έχω μεγαλώσει ένα παιδί και το έχω σπουδάσει έξω ολομόναχη, είναι 26 ετών και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα κύριε Πολάκη και σε όλους αναφέρομαι.

Που βγαίνετε στις τηλεοράσεις, ανοίγετε το στόμα μας και λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Για να δημιουργήσετε πόλωση και έχθρα ανάμεσα στους Έλληνες. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα κύριε Πολάκη και μπορεί να δουλεύω σε ένα κανάλι έτσι όπως το χαρακτηρίζεται εσείς. Είμαστε όλοι περήφανοι, όλοι δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Συγγνώμη, αλλά θυμώνω πάρα πολύ. Αυτό το πράγμα που βγαίνει και λέει μας κάνει υπόλογους στον κόσμο έξω που νομίζει ότι η ζωή μας είναι να έρθουμε εδώ να βάλουμε ένα φόρεμα, ένα μακιγιάζ και να βγούμε στον αέρα να λέμε κουταμάρες. Μας έχουν τόσο πολύ απαξιώσει», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Απίστευτο ξέσπασμα της Χριστίνας Λαμπίρη κατά του γιδοβοσκού Πολάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications