13 Οκτ 2016

ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ , ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!

ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ , ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΩΝ

Προβληματισμό, ανησυχία έχουν προκαλέσει φωτογραφίες που δείχνουν μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ βαμμένα με ρωσικά χρώματα και σύμβολα, καθώς πολλοί σχολιαστές φοβούνται ότι η Ουάσινγκτον ετοιμάζεται να διεξάγει βομβαρδισμούς κατά αμάχων στη Συρία, η ευθύνη των οποίων θα αποδοθεί στη Ρωσία.

Οι εικόνες από τα αεριωθούμενα αεροπλάνα των ΗΠΑ δημοσιεύθηκαν στο Twitter από Καναδό δημοσιογράφο την περασμένη εβδομάδα, (6/10). Παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος σχολίασε το γεγονός ως συνήθη πρακτική που χρησιμοποιείται σε «προσομοιώσεις» αερομαχιών με «αντίπαλα» μαχητικά, η είδηση προκάλεσε σάλο σε σκεπτομενους.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών βρήκε γόνιμο έδαφος, καθώς οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, με τις δύο χώρες να ανταλλάσσουν απειλές και προειδοποιήσεις σχετικά με τις δράσεις τους στο Συριακό.

Πάντως, η πρακτική της χρήσης αρμάτων μάχης ή αεροσκαφών με χρώματα του «εχθρού» σε συνδυασμό με συνήθεις τακτικές του αντιπάλου θεωρείται διαδεδομένη ανά τον κόσμο στα στρατιωτικά «παιχνίδια πολέμου», σύμφωνα με σχόλιο του Russia Today, καθώς προσφέρει ρεαλιστικότερες εικονικές μάχες.

Η μια όψη , η άλλη ειναι να πανε να βομβαρδίσουν νοσοκομεία κτλ και να λενε, να δείτε τι κανουν οι Ρωσοι!γιατι την τελευταία φορά που έλεγαν τα ψεμματα τους οι δορυφόροι έπιασαν αμερικάνικα αεροπλάνα και οχι ρωσικά! ετσι εκαναν και την εποχή του 1940 στην Πολωνία και έλεγαν οτι τα έκανε ο Χίτλερ!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ , ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats