3 Οκτ 2016

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Σ3ξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας μέσα στο Αριστοτέλειο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Σ8ξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας μέσα στο Αριστοτέλειο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό τριών ανδρών που εμπλέκονται σε υπόθεση σ3ξουαλικής κακοποίησης 23χρονης φοιτήτριας μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 23χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια πως ενώ βρισκόταν εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου μαζί με έναν φίλο της, τρία άτομα ("πρόσφυγες")τους προσέγγισαν και τους αφαίρεσαν αρχικά τα κινητά τους τηλέφωνα και τα χρήματα τους.

Η καταγγέλλουσα όμως αναφέρει πως οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς την κακοποίησαν σ##ξουαλικά. Ανώτατες αστυνομικές πηγές αναφέρουν στον enikos.gr πως ήδη γνωρίζουν την ταυτότητα του ενός δράστη καθώς κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του από τα δακτυλικά του αποτυπώματα που συλλέχτηκαν από αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης ενώ αναγνωρίστηκε και από το θύμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για άνδρα συριακής καταγωγής. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές. Τέλος, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό οι δράστες να είναι μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
(Φωτογραφία αρχείου. νεότερη ενημέρωση :Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη οι τρεις πρόσφυγες που βίασαν την 23χρονη φοιτήτρια στο ΑΠΘ)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Σ3ξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας μέσα στο Αριστοτέλειο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications