6 Οκτ 2016

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου - Επίθεση με χημική ουσία από επιβάτη

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου - Επίθεση με χημική ουσία από επιβάτη

Υπόνοιες χημικής επίθεσης στο αεροδρόμιο της Ρόδου: ΅Εκατοντάδες επιβάτες αναφέρθηκαν με συμπτώματα έντονου βήχα και έντονο τσούξιμο στα μάτια. Οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου έχουν εκκενωθεί. Αναζητείται η χημική ουσία που προκάλεσε τα συμπτώματα. Εχουν κληθεί και αξιωματικοί της Εθνοφυλακής με ειδικές συσκευές.

Οπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, δεκάδες ταξιδιώτες, στην πλειοψηφία τους τουρίστες, βρίσκονται εκτός terminal, αναμένοντας οδηγίες από τις ελληνικές αρχές, ενώ πολλοί έχουν ζητήσει ιατρική βοήθεια, προκειμένου να ξεπεράσουν τα συμπτώματα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι τουρίστες που βρίσκονται στο σημείο, έχουν αναβληθεί πτήσεις, προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος και να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και που οφείλεται η μεγάλη αυτή αναστάτωση. Πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται στο σημείο, κάνουν λόγο για χρήση χημικού μέσου από κάποιον που εμφανιζόταν ως επιβάτης μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα αναμονής Ας δούμε τα αποτελέσματα χημικής επίθεσης σε τέρμιναλ μετρό με πολλούς επιβάτες, στο Τόκιο:

Νεαρή Βρετανίδα με την ανάρτησή της στο Twitter ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου, έλεγε πως οι εκπρόσωποι του αεροδρομίου έκαναν λόγο για διεξαγωγή «άσκησης»! Σύμφωνα με όσα υποστήριζαν οι τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο, ορισμένες πτήσεις «πάγωσαν» για λίγα λεπτά, προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος και να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και που οφείλεται η μεγάλη αυτή αναστάτωση.

Νεώτερες πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, κάνουν λόγο για διαπληκτισμό μεταξύ επιβατών, ο ένας εκ των οποίων χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα αναμονής, με αποτέλεσμα να διαχυθεί σε όλο το χώρο το χημικό και να προκαλέσει τα έντονα συμπτώματα βήμα και τσούξιμο των ματιών σε έναν ικανό αριθμό επιβατών.

Η αναστάτωση ξεκίνησε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα και στο σημείο έσπευσαν κλιμάκια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να ελέγξουν. Ο έλεγχος ξεκίνησε στις 19:35 και ολοκληρώθηκε στις 19:50. Λίγα λεπτά αργότερα δόθηκε ξανά σε χρήση η αίθουσα αναχωρήσεων, στην οποία δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου - Επίθεση με χημική ουσία από επιβάτη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats