Μακάρι να βγω ψεύτης μα δεν το βλέπω! τα στοιχειά με επαληθεύουν απο τους  ϟϟ Waffen SS, και το έγκλημα συνεχίζεται απο τους ίδιους!
Μακάρι να βγω ψεύτης μα δεν το βλέπω! τα στοιχειά με επαληθεύουν απο τους  ϟϟ Waffen SS, το έγκλημα συνεχίζεται απο τους ίδιους!

Και το έγκλημα συνεχίζεται απο τους ίδιους! που ακούν στο όνομα κομμουνιστές! antifa και λοιπά μορφώματα! mede in sion!

Αποφάσισα να μην λέω πολλά τσάμπα γνώση στους θνητούς απο εδω και πέρα, αλλα και για δίκη μου προστασία απο τα μιασματα, οτι άφορα τέτοιου είδους θέματα! οπως το ανακάλυψα εγω ας τα ανακαλύψουν και αυτοι! δεν εχω διαβάσει βιβλία ούτε ιστορικά ούτε φιλοσοφικά κτλ!,ένας απλός συνδυασμός των στοιχείων ειναι, που υπάρχουν στο ίντερνετ(φυσικά οχι σε έγκυρες πήγες χειραγώγησης και εβραϊκές! ) εκτός και παραδέχονται οτι ειναι κατώτεροι και δεν μπορουν να δουν τα αυτονόητα! και επιμένουν στα ψεμματα!

Πράγματι εδω και 2-3 χρονιά της παρουσίας μου στο ίντερνετ, αν κρίνω οτι η κατάσταση στο ίντερνετ ειναι ίδια με έξω τότε δεν υπάρχει καμια σωτηρία και ειναι άξιοι της μοιρας τους!, εκτός 5-6 ανεξάρτητες σελίδες και blog που εχω βρει, πριν απο μενα που αξίζουν, οι άλλοι ειναι παρτον ενα και κτυπά τον άλλον! πέρα απο καλοπληρωμένους αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους που εργάζονται στα ΜΜΕ και πίσω απο δηθεν έγκυρες ιστοσελίδες μαζικής πλυσης εγκεφάλου!

Για την ιστορια είμαι ο πρώτος που μίλησα οτι η γερμάνια ειναι υπό εβραϊκή κατοχή απο το 1945!όσο άφορα περί ιστορίας και πολλά αλλα που "έκλεψαν" άλλοι, (αν το έχει πει άλλος πιο παλιά περί εβραϊκή κατοχή δεν το γνωρίζω), οπως εκαναν ολοκαύτωμα και γενοκτονία κατά των Γερμανών! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ οποιος κατάλαβε κατάλαβε! και οπως βλέπω μέχρι και την μόδα πήραν απο εκεί βλέπε κουρέματα, δεν ξέρω αν ειχαν πάει στο διάσημα χωρίς αυτούς πότε αλήθεια! άρα δεν θα είχατε την σημερινή τεχνολογία! διότι ο εβραιος Frederick Lindemann,(σχεδιαστής του Ολοκαυτώματος της Δρέσης και οχι μόνο) έλεγε για τους πρώτους πυραύλους στην Γη V2 που σχεδίαζαν οι Γερμανοί γιατι δεν ηταν ανώτεροι! οπως λενε αυτά τα βλήματα των εβραιων κομμουνιστές:

Οι μακράς εμβέλειας στρατιωτικοί πύραυλοι ειναι εφικτοί μόνον εφόσον προωθούνται με στερεά καύσιμα, και θα πρέπει κατά συνέπεια να είναι τεράστιο μέγεθος,είχε επανειλημμένα απορρίψει τα επιχειρήματα σχετικά με τα συμπαγή υγρά καύσιμα,δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση τέτοιων όπλων.Είχε επανειλημμένα επιχειρήματα κατά στην φήμης για την ύπαρξη των V-2 πυραύλων , υποστήριζε ότι ήταν μια μεγάλη φάρσα των κακών ναζι τι άλλο? !

Ξέρετε τι σημαίνει αυτο; οτι αν δεν ηταν ελεύθερη η γερμάνια τότε απο την εβραϊκή κυριαρχία, δεν θα ειχαν φτιαχτεί πότε πύραυλοι! που φυσικά μετα το ολοκαύτωμα και την ομαδική σφαγή πήραν τον πύραυλο μαζί με τους Γερμανούς επιστήμονες αιχμάλωτους στην Αμερική να τους ανοίξουν τα μάτια! και τι θα κάνατε χωρίς κινητήρες jet δεν ξέρω!και πολλές αλλες τεχνολογίες που έκλεψαν απο εκεί!

Γεγονός οι Εβραίοι μαζί με τους κομμουνιστές ειναι πακέτο αυτά! δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους ,πάρα του οτι ειναι ύπουλοι! και κάλοι να σφάζουν!!αφου απο την κατωτερότητα τους, και την ζήλια τους, εχουν βγάλει ψευτο-επιστήμονες που δεν εχουν κάνει ούτε ενα πείραμα με κλεμμένα στοιχειά άλλων και αυτά λάθος! πράγματι δεν υπάρχει ούτε ένας επιστήμονας εβραιος original οπως και απο αφρικάνικες χώρες γιατι άραγε? η θεωρία του βλάκα είχε απαγορευτεί στην γερμάνια τότε υπενθυμίζω! το μαθαίνουν στα σχολεια σημερα αν ειναι δυνατόν! γιατι άπλα ηταν εβραιος! για να καταλάβει κανεις τι ηλίθιες θεωρίες μαθαίνουν σημερα: έλεγε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα απο αυτη του φωτός, και κατι τετοια χαζά! τότε πως γίνεται αφου ο server αυτής της σελιδας ειναι στην Αμερική με ενα κλικ να φορτώνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου! δλδ η εντολή ταξιδεύει με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα του φωτός! οεο! να λοιπόν τι χαζά διδάσκουν στα σχολεια ! με αποτέλεσμα να βγαίνουν και βλακες δηθεν επιστήμονες!

Και δεν εχω σπουδάσει κατι πάνω σε αυτο! άλλο ενα ψέμα: λενε οτι την γνώση και η μόρφωση ειναι ανάλογα τα πτυχία που έχεις! οχι! την νοημοσύνη η την έχεις η δεν την έχεις! αλήθεια δεν χρειάζεται καν να σπουδάσει κάποιος κατι, αρκεί να ασχοληθεί και να εστιάσει σε αυτο, τότε ξεπερνάει και τους δηθεν επιστήμονες, βλέπε tesla ! κτλ, τα στοιχειά που βάζω εδω ειναι μόνο ενα μικρο μέρος την μεγαλύτερης ανακάλυψης που αλλάζει τα παντα οτι ξέρετε! και έχει και σχέση με την Γερμανία! (του τότε οχι την σημερινή εβραϊκή και μουσουλμανικη! για να μην σηκώσει κανεις κεφάλι ξανα! οι μουσουλμάνοι ειναι ιδιοι με τους κομμουνιστές!)η φαντασία ξεπερνάει την πραγματικότητα! τα 40 χρονιά περασαν απο τότε! ο κύκλος έκλεισε......!!!

Σαν πιάνει "κατι" με την σβάστικα ε? κρίμα ο "ναζι" μέγας Αλέξανδρος θα σας έφτυνε στα μούτρα αν ζούσε σημερα! που τον χαιρετούσαν "ναζιστικά!" γιαυτό πολέμησε ? να καθόσαστε να προσκυνάτε αυτούς και να ειστε πρόβατα τους; και να ξέρετε οτι σας λενε αυτοι? ντροπή σας ρε! ειστε άξιοι της μοιρας σας! πληροφοριακά είμαι οπως ηταν οι Γερμανοί τότε! καταγωγή απο Σμύρνη που επίσης τους έκαψαν!!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ εχω πλήρη επίγνωση οτι τέτοιες αλήθειες ενοχλούν πολλούς για 2 λογούς: ο ένας ειναι οτι ειναι σαν να παραδέχονται οτι ειναι ηλίθιοι, τον άλλον δεν τον λέω! (να πάτε σε "έγκυρες" ιστοσελίδες να ενημερωθείτε μερικοί μην ξεχάστε! και ηλίθιων οπως βλέπω αυτές ειναι σε πρωτες θέσεις στην Ελλάδα, γιαυτό κοιμάται όρθιος αυτός ο λαος!γελάνε οι Εβραίοι με τα χάλια σας! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications