8 Σεπ 2016

«Top Gun» - Ρωσικό μαχητικό σε απόσταση αναπνοής από αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο (vid)

«Top Gun» - Ρωσικό μαχητικό σε απόσταση αναπνοής από αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο (vid)

Ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος SU-27 έκανε επικίνδυνες μανούβρες κοντά σε κατασκοπευτικό αεροσκάφος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που βρισκόταν σε μία επιχείρηση ρουτίνας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Αμερικανός αξιωματούχος του υπουργείου Αμύνης μιλώντας σε διεθνές πρακτορείο υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, είπε το ρωσικό μαχητικό πετούσε σε απόσταση 9 μέτρων από το αμερικανικό αεροπλάνο πριν προσεγγίσει ακόμη περισσότερο στα τρία μέτρα από το αμερικανικό.

Η Μόσχα είπε ότι η πτήση του μαχητικού και η αναχαίτιση του αμερικανικού αεροσκάφους ήταν σύμφωνη με τους διεθνείς κανόνες γιατί όπως τόνισαν οι Αμερικανοί ήθελαν κατασκοπεύσουν τις ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, είπε σε δηλώσεις του ότι το αμερικανικό αεροσκάφος δεν είχε ενεργοποιημένους τους αναμεταδότες και είχε προσεγγίσει τα νότια ρωσικά σύνορα δύο φορές.

Σύμφωνα με Αμερικανούς οι αναμεταδότες του κατασκοπευτικού αεροσκάφους ήταν ενεργοποιημένοι, το ρωσικό μαχητικό έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του πληρώματος του αεροσκάφους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό, νωρίτερα μέσα στο έτος αυτή τη φορά στη Βαλτική, ρωσικό αεροσκάφος πέρασε πολύ κοντά, σε απόσταση 10 μέτρων, από πλοίο του αμερικανικού ναυτικού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Top Gun» - Ρωσικό μαχητικό σε απόσταση αναπνοής από αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats