Που κατέληξαν οι αναλύσεις  στο μυστηριώδες πλάσμα σαν νεράιδα τι λενε οι  ερευνητές!
Που κατέληξαν οι αναλύσεις  στο μυστηριώδες πλάσμα σαν νεράιδα τι λενε οι  ερευνητές

Οι ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει αρκετές μελέτες στο μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει σαν να βγήκε παραμύθι με νεράιδες! αποκαλύπτοντας συναρπαστικά αποτελέσματα. Η αλληλουχία του DNA έγινε από πέντε διαφορετικά εργαστήρια μοριακής βιολογίας σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αποδεικνύεται ότι τόσο το μιτοχονδριακό DNA και ο πυρήνας του DNA δεν έχει βρεθεί κανένα άλλο γνωστό είδος στη Γη.

Ο Richard Shaw και ο La Marzulli ταξίδεψαν στο Μεξικό, όπου συναντήθηκαν με έναν από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές UFO της Λατινικής Αμερικής , ο κ Jaime Maussan, του αποκάλυψε αυτο το πλάσμα που μοιάζει με μια νεράιδα.Σύμφωνα με τον Shaw και τον Marzulli, περίμεναν για αρκετά χρόνια προκειμένου να εξηγήσουν τα ευρήματα στον κόσμο,μετα απο μελέτες και αναλύσεις αποκαλύπτουν τα συναρπαστικά αποτελέσματα,και πιστεύουν ότι θα αλλάξει την ιστορία για πάντα.

Οι σαρωτές ακτίνων και τα αποτελέσματα του DNA δείχνουν μια αναπάντεχη αλήθεια πίσω από ένα μυστηριώδες πλάσμα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια απο τις νεράιδες που λενε στα παραμυθία. Κοινό αποτελέσματα δείχνουν ότι το DNA είναι πολύ παρόμοιο με το DNA ενός ανθρώπινου όντος σε αναλογία 98,5%. Ωστόσο, το πλάσμα έχει ένα άλλο χαρακτηριστικό,η αλληλουχία του DNA που βρήκαν, δεν υπάρχει στο DNA των θηλαστικών ή άλλων πλασμάτων στην Γη,εικόνες με Χ-ray του πλάσματος, έδειξαν την δομή των οστών ...

Σύμφωνα με τον κ Jaime Maussan, το πλάσμα του Metepec οπως το εχουν ονομάσει θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα "υβριδικό ον" Το πλάσμα που έχει ομοιότητα με αυτό, είναι κοινώς γνωστό ως νεράιδα.

Που θα μπορούσε επίσης να ηταν το ίδιο υβριδικό ον τα παλιά χρονιά, που έχει περάσει στα παραμυθία.Ερώτηση: γιατί πιστεύεις ότι ειναι υβρίδιο απο πειράματα, τι είδους πειράματα, και γιατί; απάντηση: Δεν ξέρω, αλλά έχουμε ένα φυσικό σώμα, και μπορούμε να αναλύσουμε το φυσικό σώμα και να αποδείξουμε ότι κάτι ευφυές είναι πίσω από αυτό το πείραμα ... "Jaime Mausan.

Ο LA Marzulli λέει : Θα μπορούσε αυτό να είναι αυτό που βγαίνει από την άβυσσο, που διαβάζουμε στην Αποκάλυψη 9; "Kαι δόθηκε σ’ αυτές η εντολή να μη βλάψουν το χορτάρι της γης ούτε καμιά άλλη πρασινάδα ούτε οποιοδήποτε δέντρο, παρά μονάχα εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού στα μέτωπά τους. Πήραν, όμως, την εντολή να μην τους σκοτώσουν, αλλά να τους βασανίσουν για πέντε μήνες. Kι ο βασανισμός τους θα είναι σαν το βασανισμό που προκαλεί ο σκορπιός, όταν κεντρίσει τον άνθρωπο! Kαι στη διάρκεια των ημερών εκείνων οι άνθρωποι θα αναζητήσουν το θάνατο, αλλά με κανέναν τρόπο δε θα τον βρουν! Kαι θα λαχταρήσουν να πεθάνουν, μα ο θάνατος θα φεύγει απ’ αυτούς!".©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, δείτε και το βίντεο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications