18 Σεπ 2016

«Τρέμουν» την Ρωσία- Ο Βρετανός πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στέλνει υπόμνημα στον υπουργό Άμυνας

«Τρέμουν» την Ρωσία- Ο Βρετανός πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στέλνει υπόμνημα στον υπουργό Άμυνας

Του εφιστά την προσοχή στην ρωσική απειλή.

Ο πρώην αρχηγός των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων SirRichard Barrons, έστειλε 10σέλιδο υπόμνημα στον υπουργό Άμυνας της χώρας Michael Fallon, με σκοπό να του επιστήσει την προσοχή στην απειλή που ακούγεται στο όνομα Ρωσία.

Οι Financial Times, έφεραν στο φως της δημοσιότητας το υπόμνημα, στο οποίο ο στρατηγός εκφράζει το φόβο του για μια ρωσική επιδρομή, που αν πραγματοποιηθεί θα σκοτώσει και τους 40 πιλότους της RAF που είναι εκπαιδευμένοι στο F-35.

Σύμφωνα με τον Barrons «Οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις στην παρούσα κατάσταση που βρίσκονται έχουν συνηθίσει να επιχειρούν από ασφαλείς βάσεις, στο κέντρο του επιχειρησιακού τους τομέα, εναντίον αντιπάλων που δεν έχουν δυνατότητα ελιγμών, δεν έχουν υψηλών προδιαγραφών μηχανοκίνητη, καμία αντιαεροπορική άμυνα, μη επαρκές πυροβολικό καμία δυνατότητα ηλεκτρονικού πολέμου, είναι χωρίς Αεροπορία και φυσικά όπλα όπως βλαστικοί πύραυλοι».

Προσθέτει: «Εάν η Ρωσία ξεκινούσε μια πλήρη αεροπορική επίθεση εναντίον της Βρετανίας «η Αεράμυνα της τελευταίας θα μπορούσε μόνο να προστατέψει το Whitehall και ορισμένες βάσεις με μαχητικά. Ο βρετανικός στρατιωτικός μηχανισμός είναι όπως έχει σχεδιαστεί, μη επαρκώς επανδρωμένος, χωρίς επαρκή κονδύλια, και πλήρως απροετοίμαστος για ένα μεγάλο πόλεμο».

Τονίζει ακόμη: «Δεν είναι απαραίτητο οι Ρώσοι να καταρρίψουν τα αεροσκάφη. Αντίθετα εάν ξέρουν πώς να δολοφονήσουν στα κρεβάτια τους 40 περίπου πιλότους που πετούν τα F-35 αυτό είναι περίπου αρκετό».Η Δύση προπαγανδίζει συνεχώς ότι η Ρωσία αποτελεί απειλή και έτσι αυξάνει συνεχώς τις δαπάνες της σε αμυντικά συστήματα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Τρέμουν» την Ρωσία- Ο Βρετανός πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στέλνει υπόμνημα στον υπουργό Άμυνας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications