ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ, ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ (ΣΧΕΔΟΝ) ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, «ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ» ΟΙ …»ΚΟΡΥΦΕΣ» ΤΟΥ «ΑΡΜΟΔΙΟΥ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΦΙΛΗΣ και λοιποί Συριζαίοι…

Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Τ Α Φ Ο Π Λ Α Κ Α ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΕΩΝ… Η ΑΝΑΜΑΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ …ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ…ΕΙΝΑΙ Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Ι Κ Ο! ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΠΩΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ «ΒΙΒΛΙΑ»… Αποτέλεσμα εικόνας για σια αναγνωστοπουλου παντοφλες ΦΡΙΚΗ.

Στην Β΄ δημοτικού, στο βιβλίο γλώσσης καλούνται οι μαθητές, να γράψουν έναν εξαιρετικό ορισμό της Πατρίδος. «Νοστιμίζει το σέλινο την φασολάδα και στη μέση 2 λάμδα φοράει η Ελλάδα»! Αυτός είναι λοιπόν ο (συριζέϊκος) ορισμός της Πατρίδος…ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;; Στα νέα ανθολόγια, στο κείμενο υποδοχής λέει ότι η δασκάλα, δεν θέλει να την αποκαλούν …«κυρία», αλλά με το μικρό της όνομα! Λάθος: Αυτή η απόσταση που υπάρχει μεταξύ δασκάλου-μαθητού, ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει, γιατί αλλιώς η οικειότητα μετατρέπεται σε κ α τ α φ ρ ό ν η σ η …Στο αφιέρωμα για την Λαμπρή, θα βρούμε 2 ποιηματάκια, που κάνουν λόγο, για …φούρνους που μοσχομυρίζουν, για τσουρέκια και για κουλουράκια! Δεν υπάρχει που – θε – νά, έστω και μία λέξη, για το τι εορτάζουμε εκείνη την ημέρα!

Στα βιβλία του δημοτικού, δε θα βρει κανείς Κ Α Μ Μ Ι Α αναφορά, σε ονομαστική εορτή, παρά μόνο σε γενέθλια! Δεν υπάρχει δηλαδή ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ της Ορθοδοξίας μας. Σε βιβλίο της Δ΄ δημοτικού με μικρά γραμματάκια, σε μία στήλη γράφει τά ονόματα των Ηρώων του ’21. Ανάξιοι λόγου; Στο ανθολόγιο της Γ΄-Δ΄ δημοτικού αναφέρει: «Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο» αντί του ορθού που είναι η περιφορά του και στο τέλος «περάσαμε όλοι από κάτω – να πώς παίζεται, το περνά περνά η μέλισσα». Ουδέν σχόλιο… Παρακάτω θα βρούμε αναφορές και κείμενα, που αφορούν κάποιο μουσουλμανόπαιδο, το οποίο «απορεί»(…) με την Εκκλησία του Χριστιανού. «Αλλάχ, πού ζωγραφίζουν στους τοίχους «άσχημους γέρους με μακριές γενειάδες» και ποιοι είναι αυτοί;»

(ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ,ΤΑ Α Ι Σ Χ Η! ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ…) Σε βιβλίο της Ε΄ δημοτικού στο αφιέρωμα για την 28η Οκτωβρίου, διαβάζουμε τον τίτλο: «ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ». Υπότιτλος; «Και εμείς …κρυφτήκαμε(!!!) στο υπόγειο» με διαλόγους του τύπου, «να αποσύρουμε τις καταθέσεις μας», ή «σήμερα λέει ο γιος, δεν θέλω να γίνω άνδρας». (Όταν ένας σύλλογος αντέδρασε, η επίσημη απάντηση του Υπουργείου, ήταν μεταξύ άλλων «Το κείμενο περιγράφει ρεαλιστικές στιγμές μιας οικογενείας της εποχής του ’40, στην είδηση της κηρύξεως του πολέμου, εναντίον της πατρίδος μας»).

Πώς όμως αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος την εμβληματικότερη μορφή της ελληνικής ιστορίας, τον Μ. Αλέξανδρο; Με 3 φωτογραφίες του Μ. Αλεξάνδρου, της …Κοκκινοσκουφίτσας και του Καραγκιόζη (!) καλούνται οι μαθητές να φτιάξουν μια ιστορία, στην οποία να πρωταγωνιστούν οι ανωτέρω… Κάποτε υπήρχε ένα εξαιρετικότατο ποίημα για τον ηρωϊκό αγωνιστή της ΕΟΚΑ, στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου μας, τον Ε. Παλληκαρίδη. Αφαιρέθηκε!

Υπάρχει ένα κείμενο, από τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη από τον λόγο του στη Πνύκα το 1838 και λογοκρίθηκε στο σημείο, που μιλά για τα δεινά της τουρκοκρατίας! Περιπτώσεις παιδεραστίας: Στα βιβλία του Γυμνασίου, θα βρούμε ένα κείμενο με τίτλο «Ο Σάκης». Στο κείμενο υμνείται ο έρωτας του 25χρονου με μια… 12χρονη μαθήτρια! Στα 10 βιβλία γλώσσης του Γυμνασίου, δεν υπάρχει ούτε έ ν α αφιέρωμα, για την 2 8η Ο κ τ ω β ρ ί ο υ !!! Στο αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου, σε περιγραφή ενός ‘σκέτς’, τα παιδιά πηγαίνουν σπίτι τους να φάνε …σκορδαλιά (!!!) και να ευχηθούν στον Βαγγελάκη που έχει την «εθνική του εορτή»!Κείμενα ΟΜΩΣ των …Σημίτη, Τσίμα και της κας Κουλούρη υπάρχουν…

Οι ξεπουλημένοι ανθέλληνες που κυβερνούν την χώρα εδώ και δεκαετίες, ξεφτιλίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο, την Ορθοδοξία, τους μάρτυρες της Ορθοδοξίας, τους ήρωες του 1821 και του 1940 και μυούν τα παιδιά μας, σε ότι ΠΙΟ Β Λ Α Κ Ω Δ Ε Σ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ υπάρχει, φτάνοντας στο σημείο να προωθούν μέσα απ’ τα σχολικά βιβλία μέχρι και την παιδοφιλία!

[ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ; ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΩΣ «ΩΡΙΜΟΙ» ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 42 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ! ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ… ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ «ΛΑΥΡΕΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Π.Χ. ΤΟ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ. 1 «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ» ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ; ΜΕ ΤΟΥΣ …’ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ’;;; Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ;ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ; Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ;ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ; ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ;ΕΔΩ, ΑΠΕΣΤΑΛΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Η ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ …’Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ’ !!! ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ;

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΧΟΛΙΚΑ «ΒΙΒΛΙΑ»; ΕΙΔΑΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΕΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ οι κύριοι βο(υ)λευτές, ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ (ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ) ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ «ΠΑΙΔΕΙΑΣ», ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ & ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΣΧΟΛΙΚΩΝ» ΒΙΒΛΙΩΝ; ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ», ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΙΟΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ …ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ; «ΙΩ.ΚΑΠ.»] (Η ‘Χ.Α.’ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΦΩΝΗ…)

odysseiatv

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ο κ. Φίλης προσπαθεί να διαλύσει τα ενωτικά στοιχεία των Ελλήνων (ακολουθώντας αυτά που ειχε πει πιο παλιά ο Κισσιγνκερ) τη γλώσσα και τη θρησκεία.
Ο κ.Φίλης όμως κάνει αυτά που κάνει γιατί απλά και μόνο τα ανέχονται όλα πλέον οι Έλληνες.
Στην ουσία αυτοί είναι οι εγκληματίες του ελληνισμού, είναι αυτοί τον ανέχονται και τον αφήνουν να περνάει ότι θέλει.


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications