15 Σεπ 2016

Η στιγμή που αμαξοστοιχία συγκρούεται με … αυτοκίνητο (vid)

Η στιγμή που αμαξοστοιχία συγκρούεται με … αυτοκίνητο  (vid)

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Sverdlovsk Oblast, στη Ρωσία, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μια 23χρονη οδηγός δεν κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητό της έγκαιρα και προ της διάβασης.

Το αποτέλεσμα η εμπορική αμαξοστοιχία να την παρασύρει, με τραγικό απολογισμό το θάνατο του συνοδηγού και τον τραυματισμό των τριών άλλων επιβαινόντων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video τα προειδοποιητικά αναλάμποντα φώτα της διάβασης έχουν μπει σελειτουργία έγκαιρα για να προειδοποιήσουν οδηγούς και πεζούς για το τρένο που έρχεται.

Η κοπέλα που καθόταν στο τιμόνι του SUV, προφανώς από απειρία ή και επειδή τυφλώθηκε από το βρεγμένο δρόμο και το φώς (από κτίριο;), όπως μπορείτε να δείτε από την άλλη κάμερα (1:22), κατέληξε να ακινητοποιηθείπάνω στις γραμμές.

Το περιστατικό δείχνει ολοφάνερα ότι οι αυτόματες μπάρες διάβασης αποτελούν ένα ακόμη προειδοποιητικό και ανασχετικό και στοιχείο σε τέτοιες περιπτώσεις και το κυριότερο είναι ότι οριοθετούν την επικίνδυνη ζώνη, αναγκάζοντάς σε να σταματήσεις έξω από αυτήν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η στιγμή που αμαξοστοιχία συγκρούεται με … αυτοκίνητο (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications