Ρε τι καταφέρνουν αυτοί οι Ρώσοι! Ανάγκασαν τους Αμερικάνους να ζητήσουν συγγνώμη από τον ΑΣΑΝΤ
Ρε τι καταφέρνουν αυτοί οι Ρώσοι! Ανάγκασαν τους Αμερικάνους να ζητήσουν συγγνώμη από τον ΑΣΑΝΤ

Την εντυπωσιακή πράγματι είδηση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν συγγνώμη από τον πρόεδρο της Συρίας, Άσαντ, για τον πριν από λίγες μέρες κατά λάθος, όπως αναφέρεται, βομβαρδισμό της περιοχής Deyr ez Zor όπου βρήκαν τον θάνατο περί τους 80 Σύριους στρατιώτες, δημοσιεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων sputnik.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Lavrov, που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή αμερικανικού κανελιού, η Ουάσιγκτον έχει ζητήσει επίσημα συγγνώμη για το λάθος βομβαρδισμό της που στοίχησε την ζωή σε δεκάδες Σύριους στρατιώτες του συριακού καθεστώτος.

Η απόφαση να ζητηθεί συγγνώμη ελήφθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του Sergey Lavrov με τον Αμερικανό συνάδελφο του, John Kerry, στις συνομιλίες που είχαν για την συνεργασία τους στην επίλυση του συριακού ζητήματος.

Έτσι ο άλλοτε αιμοσταγής δικτάτορας που έχει βουτήξει την χώρα του στο αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων πολιτών, όπως προπαγάνδιζαν μέχρι σήμερα, τώρα γίνεται και ο επίσημα συνομιλητής όλων αυτών που ήθελαν την εκτέλεση του. Φυσικά η είδηση αυτή έχει εκνευρίσει την Άγκυρα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Ταιγίπ Ερντογάν.

«ABD ESAD’ DAN OZUR DİLEDİ» = ΟΙ ΗΠΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications