21 Σεπ 2016

Πτώση Apache: Η λάμψη στον κινητήρα και η πιθανότερη αιτία για το ατύχημα [Βίντεο]

Πτώση Apache: Η λάμψη στον κινητήρα και η πιθανότερη αιτία για το ατύχημα [Βίντεο]

Οι εμπειρογνώμονες την Αεροπορίας Στρατού έχουν αρχίσει ήδη να ερευνούν για τα αίτια του χθεσινού ατυχήματος με το Apache.

Το πρώτο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους είναι το βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα της πτήσης.Όπως θα δείτε στο έκτο δευτερόλεπτο φαίνεται μία λάμψη στον κινητήρα του Apache.

Αυτή η λάμψη έκανε εντύπωση σε αρκετούς και προφανώς θα εξεταστεί από τους εμπειρογνώμονες. Παρόλα αυτά συζητώντας με στελέχη που γνωρίζουν το Apache καταλάβαμε ότι σε πρώτη φάση δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο είναι ένα στοιχείο που θα εξεταστεί.

Η πρώτη αίσθηση που υπάρχει είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το ύψος του Apache πριν ξεκινήσει την καθοδική του πορεία προς τη θάλασσα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το Apache θα έπρεπε να βρεθεί 50 μέτρα ψηλότερα, πριν κάνει τον καθοδικό ελιγμό του.

Η απόσταση από το σημείο που ξεκίνησε η κάθοδος μέχρι την επιφάνεια της θάλασσας δεν ήταν αρκετός για μπορέσει το Apache να μπορέσει να ξαναπάρει ύψος. Οι χειριστές προσπάθησαν μάταια να το σώσουν και φαίνεται λίγο πριν από την πρόσκρουση ο έλικας να έχει μια καμπυλότητα προς τα πάνω.Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο βεβαίως τον έχουν πάντα οι ειδικοί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πτώση Apache: Η λάμψη στον κινητήρα και η πιθανότερη αιτία για το ατύχημα [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats