Στην Κίνα ανακάλυψαν απολιθωμένα ανθρώπινα αποτυπώματα με τεράστιο μέγεθος! απο γίγαντες!
Στην Κίνα ανακάλυψαν απολιθωμένα ανθρώπινα αποτυπώματα με τεράστιο μέγεθος! απο γίγαντες!

Λένε οτι αυτη η φώτο ειναι ψεύτικη ειναι ετσι; σε μουσείο του Χονγκ Κονγκ εχουν δόντια που είναι 6 φορές μεγαλύτερα από τα δικά μας. Ανακαλύφθηκαν το 1935 από Ολλανδούς παλαιοντολόγος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να ηταν 350-400 κιλά, άρα κάποιοι λενε ψεμματα η και φτιάχνουν αυτοι ψεύτικες φώτο να τις παρουσιάσουν ως απόδειξη οτι ειναι ψέμματα ολα!ποιοι θα δούμε πιο κάτω!

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων που δημοσίευσε φωτογραφίες. Τα ίχνη που βρέθηκαν στην επαρχία Guizhou στην νοτιοδυτική Κίνα, κοντά στο χωριό Pinyan:ένα τεράστιο πόδι αποτυπώνεται σε μαλακό βράχο, ενα τεράστιο αποτύπωμα ποδιού σε ανθρώπινη μορφή, αλλά είναι περίπου 2,5 φορές μεγαλύτερό τότε ο άνθρωπος αυτός θα ηταν περίπου 5 μέτρα.

ενα τεράστιο αποτύπωμα ποδιού σε ανθρώπινη μορφή

Με την ευκαιρία, πατημασιές απο γίγαντες εχουν βρεθεί σε όλη την Γη! πιο διάσημο από αυτο βρίσκεται στη Νότια Αφρική. Το Βρήκε ένα τοπικός αγρότης στην αρχή του προηγούμενου αιώνα Σε σχεδόν κάθετο τοίχο σε βάθος περίπου 12 εκατοστών υπάρχει το "αποτύπωμα απο αριστερό πόδι." Το μήκος του - 1 μέτρο και 28 εκατοστά.

Κάποιοι ισχυρίζονται οτι οι άνθρωποι ηταν περίπου 10 μέτρα σε ύψος καποτε, εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν, Όλοι εχουν ακούσει για "μύθους" η ιστορια(?) γιγάντων -άσχετα που το κατεστημένο προσπαθεί να το απόκρυψη, μια ολόκληρη σελίδα της βιβλίου γράφει για μύθους;

"Οι γιοι του Θεού ζευγάρωσαν με τις κόρες των ανθρώπων, και να γέννησαν γίγαντες και μετα υπήρχαν γίγαντες επάνω στη γη..." ειναι αξιόπιστη πηγή η βίβλος; κατά καποιο τρόπο ναι,πέρα απο την θρησκεία αφου περιεχέι πιο παλιά στοιχειά που έβαλαν μέσα σε αυτήν.

Αλλού στην Αγία Γραφή από τον Μωυσή στην Παλαιστίνη: «... εκεί είδαμε τους γίγαντες ...τους Nephilim: και ήμασταν μπροστά σε αυτούς σαν ακρίδες ...".Στο Κοράνι αναφέρει οτι οι γιγάντων είπαν στον Νώε: "Η πλημμύρα δεν μας βλάπτει ... Είμαστε πάρα πολύ ψηλοί"όταν άρχισε να χτίζει την κιβωτό για να γλυτώσει από την επικείμενη πλημμύρα.Και το περίεργο,ο Κάρολος Λινναίος, ο διάσημος Σουηδός επιστήμονας και δημιουργός του συστήματος ταξινόμησης της χλωρίδας και της πανίδας, είπε οτι το ύψος του Αδάμ ήταν 40 μέτρα και της Εύα ήταν 35 μέτρα.

Κυκλώπειες κατασκευές εχουν βρεθεί σε πολλά σημεία ανά τον κόσμο,το πιο εκπληκτικό από αυτά ειναι στο Λίβανο, που βρίσκεται περίπου εκατό χιλιόμετρα από τη Βηρυτό, οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει αυτούς τους μονολιθικούς πέτρας. Κάποιοι ζυγίζουν 800 τόνους. Ποιος άλλος εκτός από γίγαντες θα μπορούσαν να μετακινήσουν τέτοιους ογκολίθους; ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications