Οι δεινόσαυροι συνυπήρχαν με τους ανθρώπους;
Οι δεινόσαυροι συνυπήρχαν με τους ανθρώπους;

Megalania - μια γιγαντιαία σαύρα που υπάρχει στην σύγχρονη Αυστραλία,εδω και ενάμισι εκατομμύρια χρόνια,η και σαράντα χιλιάδες χρόνια πριν. Σύμφωνα με τους παλαιοντολόγους,η Megalania ανήκει στην οικογένεια των σαυρών, και το μήκος της φτάνει τα επτά μέτρα και το βάρος του "τέρατος" θα μπορούσε να φθάσει μέχρι και τα 2000 κιλά. Ο φόβος και τρόμος του τοπικού πληθυσμού στην Αυστραλία, έχει δημιουργήσει πολλά θρύλους για γιγάντιες σαύρες, και ίσως οι δράκοι στα παραμύθια να ειναι στην ουσία είναι τα μεγάλα ερπετά από την παλαιολιθική εποχή που εχουν εξαφανιστεί;

Εικόνες με δράκους υπάρχουν στους μύθους των διαφόρων λαών πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο. Φαίνεται οτι οι παραδόσεις πρέπει να εχουν κάποια βάση, αυτές οι εικόνες εχουν λεπτομερής περιγραφή. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιστήμονες που μελετούν τα αρχαία μυστήρια των τεράτων, υπάρχει μια υπόθεση ότι οι άνθρωποι νόμιζαν για δράκους τα αρχαία ερπετά που ζούσαν την περίοδο μαζί τους. Ίσως ορισμένα είδη δεινοσαύρων να υπήρχαν ακομα σε απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι αρχαίοι μύθοι σχετικά με δράκους περιγράφουν δεινόσαυρους, και τεράστιες σαύρες. Για παράδειγμα, στην Αμερική, βρέθηκαν βραχογραφίες που απεικονίζουν τον Τυραννόσαυρο. Μήπως οι δεινόσαυροι θα μπορούσαν να συνυπήρχαν μέχρι και την περίοδο της εμφάνισης ενός λογικού ανθρώπου; Και πού αναφέρονται ως δράκοι, σύμφωνα με το μύθο, ο δράκος κατέβηκε από τον ουρανό, θυμίζει Πολύ ένα πτεροδάκτυλο - ένα ιπτάμενο ερπετό, που είχε άνοιγμα φτερών πάνω από δεκαπέντε μέτρα που έζησε στην Κρητιδική περίοδο.

Megalania - μια γιγαντιαία σαύρα που υπάρχει στην σύγχρονη Αυστραλία
Σε εκείνη την εποχή, όταν το νησί της Ινδονησίας εξακολουθούσε να συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα, η Megalania θα μπορούσε να είχε μετακινηθεί εύκολα και να είχε φτάσει στο έδαφος της Κίνας, όπου έγινε ο ιερός δράκος σε κινέζικες θρησκευτικές τελετές.

Επιβεβαιώνουν την υπόθεση αυτή της συνύπαρξης του ανθρώπου και δεινοσαύρων ειναι τα ίδια τα στρώματα της γης, όπου παλαιοντολόγοι ανακαλύπτουν σκελετούς δεινοσαύρων, καθώς υπάρχουν ίχνη αρχαίας βλάστησης, αρχαία είδη εντόμων και ζώων που υπάρχουν και σήμερα. Αλλά το η εντυπωσιακή απόδειξη γι 'αυτό είναι τα αρχαία αποτυπώματα ανθρώπου διπλά σε αποτυπώματα των δεινοσαύρων, βρέθηκαν σε χωριό του Τουρκμενιστάν, σε ένα οροπέδιο με ασβεστόλιθο στη δεκαετία του ογδόντα.

Η ραδιοχρονολόγηση των δειγμάτων εδάφους, που βρήκαν τα ίχνη των ανθρώπων και δεινοσαύρων χρονολογούνται από τη μία χρονική περίοδο εκατόν πενήντα εκατομμύρια χρόνια πριν!!.Ο Αμερικανός Dr. Dennis Swift από το Ινστιτούτο των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι αυτές οι πατημασιές ειναι της Ιουρασικής περιόδου. Εκεί, στο οροπέδιο του Τουρκμενιστάν βρέθηκαν ίχνη αρχαίας κατσίκας, η οποία μέχρι σήμερα ζει στους πρόποδες αυτής την περιοχής. Μια άλλη αντίφαση που καταρρίπτει την θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου - γιατί οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν, και οι αρχαίες κατσίκες έχουν επιβιώσει;

Και, όπως λένε, το μέγεθος των δεινοσαύρων δεν έχει παίξει καμια σημασία. Πράγματι, στην Αργεντινή, οι επιστήμονες ανακαλύψαν τα σκελετούς δεινοσαύρων όχι μεγαλύτερους από τα σύγχρονα κοτόπουλα. Παρά το μικρό του μέγεθος, το είδος αυτό εξαφανίστηκε από το πρόσωπο Γης .

Η ανατροπή και αίσθηση προκάλεσε η ανακάλυψη του περασμένου αιώνα,στις ζωγραφισμένες πέτρες του Περού γνώστες και πέτρες Ica . Αναπαριστούν σκηνές από την καθημερινή ζωή ανθρώπων. Αλλά υπάρχει και μια συγκλονιστική εικόνα: σκηνές με τους αρχαίους ανθρώπους με δεινοσαύρους. Για παράδειγμα, μια σκηνή μάχης ανθρώπων με τους δεινόσαυρους. Αυτό επιβεβαιώνει την εκδοχή της συνύπαρξης με δεινόσαυρος.

Αυτό σημαίνει ότι οι δεινόσαυροι συνυπήρχαν με τους ανθρώπους. Τώρα ένα τεράστιο θέμα με τον ακαδημαϊκό κόσμο είναι να επανεξετάσει τα στάδια της εξέλιξης,και οτι η ηλικία του ανθρώπου πάνω στη γη είναι πολύ μεγαλύτερη απο οτι λενε στην επίσημη ιστορια, εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πιο πριν, και κάποια είδη δεινοσαύρων επιβίωσαν μέχρι την εποχή της εμφάνισης του Homo Sapiens.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications