14 Σεπ 2016

Άλλη μια επαλήθευση μας!!! την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία την διέλυσαν οι Γνωστοί! με την εισβολή των βάρβαρων!

Άλλη μια επαλήθευση μας!!! την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία την διέλυσαν οι Γνωστοί! με την εισβολή των βάρβαρων!

Ώστε ο ναζιστικός αετός; ναζι κακό πράμα ε; τότε μην ξανα μιλήσει κανένας για τον Μέγα Αλέξανδρο,ο οποιος ηταν ο πρώτος "ναζι" και επίσης των χαιρετούσαν "ναζιστικά" αφου σας εχουν εκπαιδεύσει οπως τα ζωα ετσι! εγω ξέρω οτι ηταν Δωρικός χαιρετούσμος πάντως και αυτο ειναι το όνομα του! τωρα τι λέει ο καθε εβραιοελληνας η ηλίθιος,η κομμουνιστικο βλήμα δηθεν ιστορικός, δεν με άφορα!

Προ μηνών είχαμε βαλει αυτο το άρθρο που ανέτρεπε πολλά δεδομένα:Η αληθινή ιστορια της Γης σε ενα μικρο βίντεο! ακατάλληλο για πολλούς!.Μαζί με το παρακάτω βίντεο, που εχω αμφιβολίες αν καταλάβει κανεις τίποτα! τέλος πάντων ,στο βίντεο μας δείχνουμε καθαρά ποιοι κατέστρεψαν την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία, τελικα βρεθηκαν και στοιχειά που επαληθεύουν αυτο το γεγονός!τα στοιχειά; δεν θα τα βάλω εδω ! να τα πάρουν άλλοι ως δικά τους!αυτά που δεν βρηκαν αυτοι τόσα χρονιά, και να γράψουν βιβλία!

Τώρα να πιάσω προσωπικά τον καθένα να του εξηγώ τα αυτονόητα δεν θα το κάνω! και ποιος ο λόγος; τα τούβλα τούβλα γεννήθηκαν και ετσι θα πεθάνουν! για κατι σχόλια απο "ουγκα ουγκα" κρητικούς που το παίζουν και ιστορια!τι δουλειά έχει ο "ναζιστικός" αετός με την αρχαία Ελλάδα? όταν εχουμε βαλει τόσες φόρες ποια ειναι η σχέση!, αλλα φαίνεται ο νεοέλληνας μονο οτι λενε οι αριστεροί πιστεύει και οι δηθεν κάποιοι ειδικοί!! τους οποιους τους εχω ξεφτιλίσει με αποδειξεις!!

Άλλα πρέπει να του λενε καθε φορά τα ίδια, και δεν μπαίνει στο κόπο να δει, τι εχουμε πει η γιατι τα λέμε! να πανε σε "έγκυρες πήγες" και αριστεροκομμουνιστες "ερευνητές" /διαστρεβλωτές στην τελική, αυτοι οι κατώτεροι λίγο πιο έξυπνοι απο τα ζωα, απο το να ειρωνεύονται ως καθυστερημένα αυτά που δεν φτάνει να κατανοήσει το "μολυσμένο" και φτωχό μυαλό τους! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άλλη μια επαλήθευση μας!!! την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία την διέλυσαν οι Γνωστοί! με την εισβολή των βάρβαρων!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications