ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ? Προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση!αν ειναι αλήθεια!!!
Με μόλις 5,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση! αν ειναι αλήθεια τσακίστε τους  χωρίς έλεος! και τους με και τους δε!

Απογοητευμένοι και καχύποπτοι είναι οι Έλληνες από όλους τους πολιτικούς, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα, με αποτέλεσμα η διαφορά μεταξύ της ΝΔ που προηγείται και του ΣΥΡΙΖΑ νε περιορίζεται μόλις στις 5,5 μονάδες! Και η ΝΔ να ξεκινά από πολύ χαμλή βάση: Μόλις 18,1%.

Η ΝΔ διατηρεί προβάδισμα, αλλά η κακή ψυχολογία, η χαμηλή αυτοπεποίθηση και η απαισιοδοξία εκτοξεύουν την αποχή.Στην πρόθεση ψήφου (σε παρένθεση η αναγωγή της αδιευκρίνιστης):

ΣΥΡΙΖΑ: 18,1% (25,6%)
ΝΔ: 22% (31,1%)
Χρυσή Αυγή: 6,2% (8,8%)
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: 4,7% (6,7%)
ΚΚΕ: 5,4% (7,6%)
Το Ποτάμι: 1,8% (2,5%)
ΑΝΕΛ: 2,1% (3%)
Ένωση Κεντρώων: 2,7% (3,8%)
Λαϊκή Ενότητα: 1% (1,4%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,4% (2%)
Πλεύση Ελευθερίας: 1,7% (2,4%)
Άλλο κόμμα: 3,6% (5,1%)
Λευκό/Άκυρο: 2,5%
Δεν έχω αποφασίσει: 14,8%
Αποχή: 12%

Στην παράσταση νίκης, το 59% δηλώνει ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ 23,3%), ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με 29,6%, έναντι 27,4% του Αλέξη Τσίπρα (κανένας από τους δύο απαντά το 41,2%)
Δυσαρεστημένοι οι πολίτες από την κυβέρνηση (76,9% κρίνει το έργο της αρνητικά ή μάλλον αρνητικά), αλλά και από τη ΝΔ (68,6% κρίνει την παρουσία της αρνητική ή μάλλον αρνητική).
Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, το 71,5% εκτιμά ότι έπρεπε να γίνει κάποια ρυθμιστική παρέμβαση, ωστόσο, το 56,3% κρίνει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αρνητικά ή μάλλον αρνητικά.

Τέλος, το 71,1% των ερωτηθέντων επιθυμεί να βρεθεί τρόπος να μην κλείσουν τα κανάλια που δεν πήραν άδεια....

Λοιπόν εχουμε και λέμε ΣΥΡΙΖΑ: 18,1% ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: 4,7%, τουρκομογγολοι βρομιάρηδες των εβραιων ! μια μίξη απο μιασματα εισβολείς στην Ευρώπη με Ευρωπαίους. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,4%-ΚΚΕ: 5,4% άκρως επικίνδυνοι μισθοφόροι μιασματα 1 βαθμού Εβραίων, χωρίς αισθήματα, γέννησαν τους αριστερούς αυτοι. γιαυτό εκαναν και το παιδομάζωμα.

ΝΔ: 22% (31,1%) Μια μίξη με τους πρώτους μαζί με αφρικανοελληνες , στα 26% στην ΕΛΛΑΔΑ!οπως λέει ένας επίσημος πινάκας! καθαρό DNA κατά τα αλλα!που τους βλέπεις και στην εμφάνιση, οτι δεν εχουν καμια σχέση με αρχαία Ελλάδα οπως και οι τουρκομογγολοι!(αυτοι και αν φαίνονται απο χιλιόμετρα μακριά!) αφρικανοελληνες χαμηλής αντίληψης και νοημοσύνης! τα γνωστά κοιμισμένα "πρόβατα" που ελέγχουν τα τσοπανόσκυλα πιο πάνω, Έλληνας και αριστερός πασοκος κομμουνιστης, ειναι ενα και το αυτο, δεν γίνεται! , σας βάζουμε και τους χάρτες της εισβολής, επίσημοι γιατι υπάρχουν και άλλοι! τωρα πόσοι ειναι οι Έλληνες στα αλήθεια; εν έτη 2016 με ίντερνετ να εχουν όλοι και να ειναι πρόβατα! σημαίνει δεν!!! οι Έλληνες ειχαν σημαία την ερευνά! και δεν ηταν πρόβατα κανενός! ούτε έγλειφαν για μια θεσούλα!άρα??? κάποιοι σας δουλεύουν χρονιά τωρα! τα κόμματα δημιουργήθηκαν για ξεχωρίζουν τις φυλές! το δε 40 ξεχωρίζαν τους γνησιους ετσι και τους έσφαζαν! όσοι δεν ηταν κομμουνιστές στο πηγάδι!

Η ηταν μαζί με τους βόρειους Έλληνες του Δια,= Γερμανοί ναζι! οπως ηταν οι αρχαίοι Έλληνες και οχι οι κότες και πρόβατα του σημερα! 2 πολέμους εκαναν για να τους εξοντώσουν οι Εβραίοι! ειδικά αυτούς που ηταν έξω απο το εβραϊκό Βυζάντιο! γιαυτό οπού σταθούν και οπού βρεθούν λενε για κακούς ναζι τα μιασματα! χωρίς να λενε οτι τους 2 πολέμους τους εκαναν αριστεροί αποδεδειγμένα,μαζί με Εβραίους!οπως και εχουν υπό κατοχή σημερα την Γερμανία! αλλα σας λενε για κακούς ναζι και οχι κομμουνιστές αριστερούς ομοίους τους!!! τους άλλους τους κατάσφαξαν εύκολα μεσώ του Στάλιν Ουκρανία(Γεμάτη Έλληνες τότε) ,και στην Σμύρνη μέσω του Εβραίου Κέμαλ!

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΤΕ! ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΔΩ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΔΛΔ!ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟΙ ΠΌΛΕΜΟΙ! ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΠΟΛΕΜΟΣ =ΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣHΚΩΣΑΝ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ!! ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΑΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! GAME OVER !.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications