Μη Στέκεσαι Γονατιστός...Σήκω Όρθιος ...και Ανέλαβε τις Ευθύνες σου !!!!
Μη Στέκεσαι Γονατιστός...Σήκω Όρθιος ρε...και Ανέλαβε τις Ευθύνες σου

«Όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται τον λαό, εκεί υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, εκεί υπάρχει τυραννία».

Σαν μια κατάρα που επικάθησε στον σβέρκο αυτού του Λαού και αυτής της Πατρίδας, από το 1830 και τη Συνθήκη του Λονδίνου (οπότε η Ελλάς τέθηκε υπό την υψηλή επιστασία/προστασία των μεγάλων δυνάμεων), συνεχίζεται αδιάλειπτα και μέχρι σήμερα, ο εφιάλτης που βιώνει αυτός ο τόπος...

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση. Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια. Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε «εκδοτήριο» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου των μνημονιακών επιταγών, η εκτελεστική εξουσία, οι κυβερνήσεις των Μνημονίων υπηρέτες της ελίτ ευτελίζονται καθημερινά, έχοντας υποταγεί πλήρως στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής. Οι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα «εύκολους» φορολογούμενους.

Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Είναι επίδειξη ισχύος "Κοιτάξτε εμείς τί είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα"! Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν.

Το πολιτικό αυτό μοντέλο, τρομοκρατικής δράσης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και μαζικό, Βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή διασποράς ψεύτικων και εικονικών καταστάσεων κρίσης. Παράγουν καθημερινά κρίσεις με τις οποίες χαλιναγωγούν κοινωνικές ομάδες στις οποίες ασκούν οικονομικό και κοινωνικό έλεγχο. Το εκπληκτικό αυτό μοντέλο τρόμου δεν προβλέπει λύσεις παρά μόνο ανατροπές. Δεν προτείνουν διέξοδο παρά μόνο αστάθεια και αβεβαιότητα. (Δόγμα του ΣΟΚ - Μίλτον Φρίντμαν). Οσο δεν αντιδρούμε θα μας κτυπούν ανελέητα. Εφαρμόζουν το Σπιράλ Θανάτου.

Ροδόσταυροι, Ναΐτες, Ρόταρυ, Λάιονς, Τέκτονες Μασόνοι και όλα τα παρακλάδια της Σιωνιστικής φάρμας χρόνια τώρα ελέγχουν την εξουσία, ενω αυτοί φοροδιαφεύγουν ληστεύουν τις περιουσίες του Ελληνικού λαού, νομοθετούν ερήμην της κοινωνίας και εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, καταστρατηγούν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και καταπατούν τις ελευθερίες των πολιτών με στόχο την εξόντωση μας.(αποδεδειγμένα πλέον). Ετσι η ελευθερία τείνει να φθείρεται σε ένα έθνος, όσο και αν στα θεμέλιά του υπήρξαν υψηλά ιδεώδη.

Αφού δεν νοιάζονται για την Πατρίδα, τα συμφέροντα των Ελλήνων και την Δημοκρατία τι τους προσκυνάς;

Όταν ο Έλληνας αφυπνισθεί και γνωρίσει την αλήθεια θα συνειδητοποιήσει ότι πίσω από κάθε έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας βρίσκονται οι διεθνείς τραπεζίτες. Αυτοί δημιουργούν τους πολέμους σε όλο τον πλανήτη, αυτοί προκαλούν πείνα , φτώχεια και δυστυχία, αυτοί μας πουλάνε μολυσμένες και μεταλλαγμένες τροφές, αυτοί μολύνουν τον πλανήτη, αυτοί μας επιβάλλον φόρους, αυτοί σκαρφίζονται διάφορες κομπίνες και απάτες και αφαιρούν την ατομική ιδιοκτησία και τον οικονομικό μας πλούτο, αυτοί φταίνε για τα προβλήματα της αγοράς και την αναξιοκρατία στις προσλήψεις, αυτοί δημιουργούν τους ιούς, τα εμβόλια, τα φάρμακα και τις θεραπείες που σκοτώνουν και γενικά αυτοί είναι η πηγή του κάθε κακού που υπάρχει.

Λειτουργούν σαν το χταπόδι. Αυτοί είναι το κεφάλι. Τα πλοκάμια τους είναι τα στρατευμένα τους άτομα που ελέγχουν τα πολιτικά κόμματα, τις θρησκείες , την υγεία τις επιστήμες, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία, τον στρατό, τις επιχειρήσεις, τις εμπορικές τράπεζες και γενικά κάθε αρχής που διέπει την ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι άνθρωποι που έχουν άγνοια στρέφονται ενάντια στα πλοκάμια. Τα κόβουν και το κεφάλι τα αναπαράγει τοποθετώντας άλλα άτομα στη θέση τους. Έτσι εσσαεί διαιωνίζει τη κυριαρχία του.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πολύ σωστα. Είναι δυνατόν να κουμαντάρουν 7,5 δις κόσμο 5 οικογένειες και οι άλλοι νάχουν σκυμένο το κεφάλι? Τόσο μ@λ+κ-ς είναι? Κι όμως είναι.το βλέπουμε και το ζούμε Τι να κάνουμε σου λέει? Υπομονή, τι να κάνουμε?
Κι αντι νάχουν βγει στο Σύνταγμα 100000 όχι πιο πολλοί, αλλά νέοι και αποφασισμένοι τότε θα βλέπαμε αν θα μας έπαιρναν στα σοβαρά.
Αλλά για ποιούς μιλάμε? Γι΄αυτούς που περπατάνε πίνοντας ένα φραπέ και κρατώντας στο άλλο χέρι άλλο ένα ποτήρι φραπέ, με τα ακουστικά στ΄αυτιά παραμιλώντας με απλανές βλέμμα αναίσθητου? Αυτοί θα ξεσηκωθούν να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους και την πατρίδα τους?
Αυτοί οι χεσμ@νοι που ξαναγύρισαν στην αγκαλιά και στο μαγαζί του μπαμπά, γιατί μόνοι τους δεν μπορούν να επιβιώσουν? Αυτοί θα υπερασπιστούν τη Χώρα, τις μανάδες τις γυναίκες και τις αδερφές τους ? ΠΟΙΟΊ, ΑΥΤΟΙ?


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications