6 Σεπ 2016

Με «σφραγίδα» θεολόγων και κυβέρνησης μάθημα Πανθρησκείας στα σχολεία

Με «σφραγίδα» θεολόγων και κυβέρνησης μάθημα Πανθρησκείας στα σχολεία

Το μάθημα το μάθημα των Θρησκευτικών προσαρμόζεται, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στην Πανθρησκεία, η οποία θα αποτελέσει την θρησκευτική πλατφόρμα της παγκόσμιας δικτατορίας.

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ανέφερε ότι θα είναι «μάθημα γνώσης των θρησκειών», τις οποίες η Νέα Τάξη ευελπιστεί να ενώσει, με αφορμή την παρούσα θρησκευτική βία των ισλαμιστών, τους οποίους καθοδηγούν οι μυστικές της υπηρεσίες.

Σου δίνουν , το πρόβλημα σου δίνουν και την λύση.
Βέβαια, το μάθημα των Θρησκευτικών είναι βασισμένο κυρίως σε ξύλινο λόγο όχι στα ζεστά και μαθηματικά Λόγια του Χριστού.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν αποτελούν καλύτερη κατάσταση από το να μαθαίνουν οι μαθητές στα σχολεία για το πόσο καλό είναι το Ισλάμ.

«Θα πάμε σε επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και θα προχωρήσουμε σε ένα πρόγραμμα αλλαγής του μαθήματος των Θρησκευτικών, ώστε να μην είναι μάθημα ομολογιακό, κατηχητικό αλλά μάθημα γνώσης των θρησκειών και βεβαίως της Ορθοδοξίας, αλλά και των άλλων θρησκευμάτων τα οποία περιβάλλουν τη χώρα μας ή θρησκευμάτων, οι πιστοί των οποίων ζούνε στη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά, με το βλέμμα στον εποικισμό της χώρας από μουσουλμάνους.

Ο κ. Φίλης έκανε γνωστό πως το πρόγραμμα είναι έτοιμο και προέκυψε από ειδική επιτροπή θεολόγων και άλλων εκπαιδευτικών. www.liakonews.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Με «σφραγίδα» θεολόγων και κυβέρνησης μάθημα Πανθρησκείας στα σχολεία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats