ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ! 20χρονη ήπιε ποτό «μπόμπα» και τυφλώθηκε!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ! 20χρονη ήπιε ποτό «μπόμπα» και τυφλώθηκε!

Στο νοσοκομείο του Ρίο με απώλεια όρασης και οξεία ανεπάρκεια, μεταφέρθηκε μια εικοσάχρονη Αγγλίδα που διασκέδαζε στη Ζάκυνθο.

Η νεαρή πήγε σε πάρτι με φίλους της, και κατανάλωσε ποτά τα οποία φαίνεται πως ήταν νοθευμένα. Την επομένη μέρα η κοπέλα ήταν μια χαρά, στη συνέχεια όμως κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα και όταν ξύπνησε… δεν έβλεπε! Ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος δηλώνει πως γνωστή ουσία που προκαλεί τύφλωση είναι η μεθυλική αλκοόλη – μεθανόλη.

Από προχθές η νεαρή νοσηλεύεται στη Νεφρολογική Κλινική αφού εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Αυτό όμως είναι κάτι που θα ξεπεραστεί. Άγνωστο παραμένει όμως αν η 20χρονη Αγγλίδα θα καταφέρει να ξαναβρεί το φως της.

Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της που ταξίδεψαν από το Λονδίνο στην Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια περιστατικά στην χώρα μας, αφού είναι γνωστό ότι τα ποτά μπόμπες έχουν κατακλύσει την αγορά.

Η μεθανόλη την οποία χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να έχουν της νόθευση έχει υψηλή τοξικότητα και επηρεάζει το οπτικό νεύρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications