28 Σεπ 2016

Ιδρύθηκε νέο αντιμεταναστευτικό πατριωτικό κόμμα στη Δανία (video) ναζιστικό για μολυσμένους απο εβραϊκή πανούκλα!

Ιδρύθηκε νέο αντιμεταναστευτικό πατριωτικό κόμμα στη Δανία (video) ναζιστικό για μολυσμένους απο εβραϊκή πανούκλα!

Ένα, ευρωσκεπτικιστικό-αντιμεταναστευτικό κόμμα προετοιμάζει την κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές για την ανανέωση του κοινοβουλίου της Δανίας…

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διαφορά για τη Δανία», δηλώνουν οι επικεφαλής του κόμματος που ιδρύθηκε τον Μάιο 2015 αλλά που κατάφερε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016 να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες από το νόμο “υπογραφές” για να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές.

Το όνομα είναι “Nye Borgerlige” και σημαίνει “Νέα Πολιτική ” ενώ επικεφαλής είναι η Pernille Vermund και ο Peter Seier Christensen οι οποίοι προέρχονται από το Συντηρητικό χώρο. Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους όσον αφορά τους στόχους και τους σκοπούς διαβάζουμε ότι : “Το πολιτικό πρόγραμμα του Nye Borgerlige έχει μια ισχυρή αντι-ΕΕ και αντι-μεταναστευτική εστίαση και έχει ως στόχο να θέσει τέλος σε εισερχόμενους πρόσφυγες, περιορίζει το δικαίωμα σε δημόσια οφέλη μόνο σε άτομα με τη δανική υπηκοότητα και την απέλαση ξένων εγκληματιών αμέσως μετά την πρώτη καταδίκη τους.

Τον Μάιο, το κόμμα ενώθηκε με τον Lars Hedegaard, έναν πολύ γνωστό αντι-Ισλαμιστή και πρώην πρόεδρο του Free Society Press.”…(Η φώτο της ειναι ενα στοιχείο απο τα πολλά που εχω μαζέψει !για αυτο που δεν έχει καταλάβει κανεις άλλος σε παγκοσμιο επίπεδο! οι φωτισμένοι μπορεί να καταλάβουν κατι!και σίγουρα δεν θα ειναι μαυριδεροί αριστεροκομμουνιστες! αλλιως μιασματα!που η υπαρχή τους και μονο στην γη ειναι μόλυνση της ανθρωπότητας! )

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ιδρύθηκε νέο αντιμεταναστευτικό πατριωτικό κόμμα στη Δανία (video) ναζιστικό για μολυσμένους απο εβραϊκή πανούκλα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats