15 Σεπ 2016

Η προσωπική γιατρός της Κλίντον, λέει πως είναι σε… άριστη ψυχολογική κατάσταση!!έτοιμη για ψόφο!

Η προσωπική γιατρός της Κλίντον, λέει πως είναι σε… άριστη ψυχολογική κατάσταση!!έτοιμη για ψόφο!

Την ίδια ώρα που κρατούν με νυχιά και με δόντια αυτο το ζομπι ζωντανό, χρήσιμη μαριονέτα ,που θα έχει φάει πολλά εμβόλια, για να μετατραπεί σε τέρας,γιατι δεν ειναι απο την δικιά τους φυλη......Στέλνουν μηνύματα να ψηφίζουν τα δίποδα αιγοπρόβατα κατά του Τραμπ:το μασονικό avaaz.org, το βραβείο το έδωσαν στους ηλίθιους εμβολιασμένους με αλουμίνιο με νοημοσύνη -90 που ψηφίσαν υπέρ της εισβολής?

Μετά από τις φήμες που ακολούθησαν την κατάρρευση της Χίλαρι Κλίνοτν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την 11η Σεπτεμβρίου και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί πνευμονίας που ταλαιπωρούσε την υποψήφια των Δημοκρατικών, το επιτελείο της εκστρατείας της εξέδωσε ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της.

Σύμφωνα λοιπόν με τους επιτελείς της Κλίντον, η προσωπική ιατρός της, Δρ. Λίσα Μπάρντακ, ισχυρίστηκε ότι επισκέφτηκε την υποψήφια Πρόεδρο των ΗΠΑ νωρίτερα την Τετάρτη και διαπίστωσε ότι «είναι φυσιολογική και σε άριστη ψυχική κατάσταση».

Μετά από και αυτές τις… διαφωτιστικές πληροφορίες ουδείς γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της υποψήφιας των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η προσωπική γιατρός της Κλίντον, λέει πως είναι σε… άριστη ψυχολογική κατάσταση!!έτοιμη για ψόφο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats