Η «Κιβωτός του Γαβριήλ» – Ένα πανάρχαιο «υπερόπλο» στα χέρια των Ρώσων
Η «Κιβωτός του Γαβριήλ» – Ένα πανάρχαιο «υπερόπλο» στα χέρια των Ρώσων

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας είχε ενημερώσει, πριν από περίπου έναν χρόνο, πως είχε ανατεθεί στον ρωσικό Στρατό με εντολή Πούτιν,να προστατεύσει το ομοσπονδιακό ερευνητικό σκάφος «Admiral Vladimisky», καθώς αυτό κατευθυνόταν στην Ανταρκτική, κουβαλώντας ένα μυστήριο αντικείμενο με το όνομα «Κιβωτός του Γαβριήλ».

«Η Κιβωτός του Γαβριήλ» λέγεται ότι έχει μεγάλη στρατιωτική και θρησκευτική αξία.Ως εκ τούτου ο «Τσάρος» διέταξε έναν μεγάλο αριθμό πολεμικών πλοίων να την συνοδεύσουν από την Σαουδική Αραβία μέχρι την Ανταρκτική.Η μυστηριώδης αυτή συσκευή ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου κάτω από το μεγάλο Τζαμί Masjid al-Haram Mosque.Όπως μεταδίδεται, 15 εργάτες οι έσκαβαν μέσα σε μια σήραγγα, την βρήκαν και στην προσπάθειά τους να την μετακινήσουν σκοτώθηκαν από μια μαζική «εκπομπή πλάσματος».

Η εκπομπή ήταν τόσο ισχυρή που ανέτρεψε ακόμα και τους γερανούς που βρίσκονταν πάνω από το έδαφος, καθώς βρίσκονταν εκεί για επισκευές στο Τζαμί.Ως συνέπεια σκοτώθηκαν άλλα 107 άτομα.15 μέρες μετά, ακόμα 4.000 άτομα έχασαν την ζωή τους, από ακόμα μία μαζική «εκπομπή πλάσματος» της «Κιβωτού».

Ο Πατριάρχης της Ρωσίας Κύριλλος είχε στην κατοχή του ένα από τα παλαιότερα Ισλαμικά χειρόγραφα που κατέχει η ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το οποίο έχει τον τίτλο «Οδηγίες Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ».Το εν λόγω χειρόγραφο διασώθηκε από τους αιμοσταγείς Σταυροφόρους της Καθολικής Εκκλησίας κατά την λεηλασία της Κωνσταντινούπολης και προφανώς είχε σχέση με την μυστηριώδη συσκευή.

Ως εκ τούτου ο θεματοφύλακας των Μεγάλων Τζαμιών στην Μέκκα παρέδωσε την «Κιβωτό» στον πατριάρχη Κύριλλο. Μέσα στο ισλαμικό χειρόγραφο αναφέρεται πως ο άγγελος Γαβριήλ έδωσε οδηγίες στον Μωάμεθ μέσα σε μία σπηλιά που ονομάζεται Hira και βρίσκεται στο βουνό Jabal an- Nour κοντά στη Μέκκα.

Σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα, η «Κιβωτός» τέθηκε υπό την προστασία του Μωάμεθ.Χαρακτηρίζεται συσκευή με τεράστια δύναμη , της οποίας η χρήση είναι απαγορευμένη γιατί άνηκε μόνο στον «θεό», προφανώς θα εννοεί τον Γιαχβέ-Αλλάχ-Σαμαέλ-Διάβολο, και πρέπει να θαφτεί σε ένα ιερό «τόπο εκεί όπου οι άγγελοι υπήρχαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου μέχρι την Αποκάλυψη στο μέλλον, κατά τις ημέρες της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που σημαίνει «Ημέρα της Αναστάσεως»».

Στις 27. Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για όλα αυτά και αμέσως έδωσε την εντολή μεταφοράς της συσκευής στην Ανταρκτική υπό την συνοδεία ισχυρού Στόλου.Τρεις μέρες αργότερα διέταξε τις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις της Ρωσίας να ξεκινήσουν τους βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Όταν ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, έδωσε αμέσως εντολή για την μεταφορά της συσκευής στην Ανταρκτική με το ερευνητικό σκάφος «Ναύαρχος Vladimisky» και 3 ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, διέταξε τις να αρχίσουν βομβαρδισμούς των τρομοκρατών και να κτυπήσουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία..

Αξιοσημείωτο είναι πως, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Πατριάρχης Κύριλλος μετέβη ο ίδιος στην Ανταρκτική, όπου τέλεσε «ειδικό αρχαίο τελετουργικό» διαβάζοντας ένα αρχαίο μυστικό κείμενο, για να εξευμενίσει τις «άγριες διαθέσεις» της «Κιβωτού»!Το μυστικό κείμενο λέγεται πως του το έδωσε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Πρόκειται για ένα πανάρχαιο υπερόπλο που έχει στα χέρια της η Ρωσία;Τι είδους λόγια «εξευμενίζουν» μία βόμβα;

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Οτι θέλεις ακούμε. ότι ιστορία φαντάζεται κανείς την ακόυμε. Ανακατεμένος ο ερχόμενος.
Εβραίοι, Χριστιανοί, Μωαμεθανοί,Ελ, ελοχίμ, νεφελίμ, εξωγήινοι, γήινοι, γίγαντες, νάνοι, ανουνάκι...... όλοι μέσα.
Ψηλές- κοντές, ξανθές - μελαχρινές, αδύνατες - χοντρές,....όλες καλές.
ΟΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΣΠΡΙΣΕΕΕΕΕΕ..........



Φίλος

Unknownείπε...

Δηλαδή εσύ φίλε μου ανώνυμε καί....πολύξερε αυτά δέν τά πιστεύεις...καλάάάάαά....όπως νομίζεις...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications