Έτσι να δείχνετε σε τι ηλίθιο κόσμο αναγκάζομαι να συνυπάρχω! βίντεο να γεννάει εξωγήινες μορφές ζωής η….ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!
Έτσι να δείχνετε σε τι ηλίθιο κόσμο αναγκάζομαι να συνυπάρχω! βίντεο να γεννάει εξωγήινες μορφές ζωής η….ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Είδαμε το παρακάτω βίντεο απο την σελιδα www.triklopodia.gr που βάζει οτι βλακεία βρίσκει έως προπαγάνδες! συνεργοί ειναι όλοι αυτοι του συστήματος,τέτοιες ιστοσελίδες,που εκτός που δεν εχουν γραψει ούτε ενα δικό τους άρθρο, βαζουν οτι προπαγάνδα βρίσκουν ,και ενημερώνουν δηθεν! χρήσιμοι ηλίθιοι στην χειραγώγηση της μάζας!ετσι παίρνουν backlinks και προώθηση! και άκουσον άκουσον 250 share !απο ηλίθιους!

Όπως γράφει λοιπόν: ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ!…ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ!Δείτε το ακόλουθο βίντεο του Άλεξ Τζόουνς απο το Infowars.com που νομίζω τα λέει ολα… ! αυτο ηταν !δεν έγραψαν τίποτα άλλο ίσα ίσα 2 γραμμές και το βίντεο!!

Άλεξ Τζόουνς !Άλλος ένας φωστήρας των δηθεν ερευνητών ειδικά στην Ελλάδα ! το μασονικό κελεπούρι , για χρόνια τώρα, προσπαθεί να συνδέσει την τυραννική ελίτ, και το κακό, με τον Χίτλερ και τους Ναζί οι μονοί που πολέμησαν την μασονία(γνήσιοι απόγονοι του χρυσού γένους! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ(βλέπε που αυτοκτόνησαν πολλοι!), πολέμησαν ηρωικά οπως πολέμησαν καποτε οι αδελφοί τους οι Σπαρτιάτες,και οι αρχαίοι ελληνες ίδιο γένος ηταν εξάλλου! την τριπλη ΕΒΡΑΪΚΉ εισβολή στην Γερμανία! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΟΠΈΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ! και οποιος πει αλήθεια ειναι ναζι φασίστας ως το απολυτό κακό! τι λέτε ρε εβραιοκοιμησμενοι? και πρόβατα της ελιτ?) Τι να κάτσεις να εξηγήσεις τωρα στην μαζα στο Ματριξ, γιατι έλεγαν ελευθεριά η θάνατος οι αρχαίοι!

Αυτοί ηταν "οι κακοί Ναζί" Σε αρμονία με το σύνθημα των Εβραίων "οι κακοί Ναζί" σύνθημα που παίζει κάθε μέρα και νύχτα σε όλο τον κόσμο,για δεκαετίες τώρα, προσπαθούν να πουν οτι ο Αδόλφος Χίτλερ και οι Ναζί,κατά κάποιο τρόπο αποτελούν το μέρος της "παγκοσμιοποίησης και της κλίκας της Νέα Τάξη Πραγμάτων", και το εχουν καταφέρει αφου χιλιαδες ανεγκέφαλοι αυτο πιστεύουν! και οχι μόνο αυτο ,πιστεύουν οτι οι κακοί ηταν οι λεγόμενοι ναζι και οχι οι Εβραίοι οι οποίοι εκαναν κανονική γενοκτονία με βάση της φυλετική ανωτερότητα των Γερμανών!(το έδειξαν στην πράξη αφου όλη η τεχνολογία jet πύραυλοι και πολλά αλλα ειναι απο ναζι που απολαμβάνεται σημερα!), άσε που ακομα και σε αυτούς που πολέμησαν κατά τους και υπέρ των εβραιων,τους φερόντουσαν ανθρωπινά! στο δε στρατόπεδο Νταχάου, τους ειχαν και πισινά,εκτός απο σινεμά! μιλάμε για την εποχή του 40! και για ευχάριστο τους κατάσφαξαν σαν άγρια θηρία βγάλε το σαν! βλέπε:Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο!

Οι ρατσιστές όμως ηταν οι ναζι! και οχι οι Εβραίοι οι οποίοι έως και σημερα μισούν την Αρεια φυλη "ναζιστικές" ιδεολογίες αυτές η κοιμισμένη μαζα! μπεε!! πάντως έως και σημερα την θεωρούν εχθρό διότι ειναι κλάσης ανώτερη απο Εβραίους! Σύμφωνα με μια φώτο που έβαλαν σε μια εβραϊκή/κομμουνιστικη ομάδα τους στο facebook, με 15.000 like! που μεταφράζεται σε 15.000 εβραιοελληνες κομμουνιστές μαζί με μιασματα και ανάπηρους στο μυαλό! ναζιστικές θεωρίες λοιπόν? η η πικρή αλήθεια? τότε γιατι βίαζαν και σκότωσαν κατά χιλιαδες στην κατεχόμενη πια γερμάνια? τα ίδια ειχαν κάνει και στην ελλαδα καποτε! απο προέκυψαν όλοι οι κομμουνιστές ανθέλληνες οπως δηλώνουν λέτε; οι αδελφές; κατι θα ήξεραν οι ναζι ( οπως και ηταν 100 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους)όταν έλεγαν για φυλετική υγιεινή, οπως οι αρχαίοι Έλληνες!.

Με ολα αυτά τα δεδομένα δεν βλέπω καμια "σωτηρία" ! το πιο κούφο που είδα και απο άρια και της Χ.Α να κάνει share απο το olympia gr μασονική προπαγάνδα! περί Τουρκιάς! τρελά! απο olympia gr που ειναι απο κομμουνιστές πληρωμένους, και μέχρι πριν λίγο καιρό εκτός να βάζει καθε μέρα για τον "κακό" Χίτλερ η Παπαδόπουλο και να υμνεί Εβραίους οπως καθε κομμουνιστικο μίασμα, έβαζε καθε μέρα περί "ναζιστές φασίστες" Χρυσαγιτες! τα γνωστά ψεμματα που έπαιζαν και τα κανάλια! οπως καθε κομμουνιστικο μόρφωμα παντα εχουν να λενε κατά σε οτι πάει κόντρα στους Εβραίους! και να αλλάζουν την ιστορια υπέρ τους! ....... Όσο για το βίντεο; άπλα έφτυσε καραμέλες η τσίχλα κατι τέτοιο! αυτο στο τίτλο τα λέει ο βλάκας Άλεξ Τζόουνς και ακολουθούν και οι άλλοι πανέξυπνοι στο ελλαντα! που τον εχουν και ως έγκυρη πηγή! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ -δείτε τον βλάκα με Εβραία γυναικά σίγουρα λέει "αλήθειες"!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications